2777
2789
عنوان

بعد از سی سالگی

122 بازدید | 10 پست

الان ۳۳ سالمه، ۶ ساله ازدواج کردم و به لطف بی توجهی های همسرم صاحب هیچ فرزندی نشدم

در صورتی که قبل از ۳۰ سالگی آرزوی بچه داشتم

شاداب تر بودم، موهام مشکی تر بود

ولی از ۳۰ سالگی به بعد موهام سفیدتر شد

هر بار جلو آینه وایمیسم میگم آیا من همون دختر خانه ی پدریم هستم که اینجور موهام سفید و پریشان شده

بیشتر از هرچیزی غصه ی بی فرزندی منو پیر کرد در صورتی که شوهرم عین خیالش هم نیست که من سنم داره بالاتر میره و ممکنه شانس مادر شدن و واسه همیشه از دست بوم

خودش هم ۳۳ سالشه ولی یه تار موی سفید نداره 

همه موهای سر شوهرم کاملا مشکی و جوان

ولی منه بخت برگشته با اینکه ۸ ماه از شوهرم کوچیکترم این همه موی سفید دارم و بی فرزند موندم😞😓

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست
توام برو باشگاه موهات و رنگ کن به خودت برس همچین شوهری بچه برای چته

ولی من ۳۳ سالمه شوهرم برای بچه اقدام نمیکنه منم سالهاست حسرت بچه به دلم مونده

بدون بچه نمیتونم زندگی کنم، تنهام، دلم میخاد مادر بشم، دلم میخاد بچه ام بشه رفیقم، مونسم، همدمم، شریک تنهایی هام

لطفا رسیدگی کنید ، نام مستعار قابل ویرایش نیست   نام کشور هم به ایران قابل تغییر نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی من ۳۳ سالمه شوهرم برای بچه اقدام نمیکنه منم سالهاست حسرت بچه به دلم موندهبدون بچه نمیتونم زندگی ...

ای بابا ما شوهره هم نداریم

جلوگیری نکن ولی با این شوهر بچه نیاری. بهترع

شکرت خداجون💕

ای بابا ما شوهره هم نداریمجلوگیری نکن ولی با این شوهر بچه نیاری. بهترع

ما اصلا هیچ رابطه ای نداریم که بخام جلوگیری هم کنم

به نظرم وقتی همسرت راغب نیست به نظرت خودخواهی نیست بچه دار بشی 

بچه دار شدن برای رفع تنهایی همدم شدن واقعا درست نیست اون مرد وقتی نقشش به عنوان همسر درست اجرا نکرده مسیولیت پدر بودن که سخت تر 

باید زندگی تون به ثبات برسه به تعادل برسه بعد بچه 

با احترام به همه نظرات ، لطفاً موافق یا مخالف نظرات من  بودید ،ریپلای نکنید . مخاطب من  صرفاً استارتر 

ما اصلا هیچ رابطه ای نداریم که بخام جلوگیری هم کنم

عزیزم شما الان طلاق عاطفی هستین با یه روانشناس صحبت کن

زندگیت و درست کن بچه چیزی به زندگیت اضاف نمیکنه با این شرایط کاش خودت تو زندگی الویت بودی

شکرت خداجون💕

به نظرم وقتی همسرت راغب نیست به نظرت خودخواهی نیست بچه دار بشی بچه دار شدن برای رفع تنهایی همدم شدن ...

اصلا فکر نمیکردم شوهرم انقد بی فکر و بی خیال باشه که تا سالها برای بچه هیچ اقدامی نکنه

قبل ازدواج اینا رو بهم نگفته بود😔

اصلا فکر نمیکردم شوهرم انقد بی فکر و بی خیال باشه که تا سالها برای بچه هیچ اقدامی نکنهقبل ازدواج این ...

عزیزم شما یه نیاز طبیعی تو زندگی متاهلی که الویتتونه رو بیخیال شدین چسپیدین به بچه

بچه پدر مادری که نسبت بهم سردت رو نمیخواد

شکرت خداجون💕