2777
2789

چیکارا کردید؟برنامتون چیه؟تزئینات و پذیرایی و مهموناتون کلا توضیح بدید چی میپوشید چیکارا میکنید، من که فعلا میزو پارچه قرمز و شمع و وسیله ی ژله و تزئینات یلدایی روی میز خریدم فقط

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چرا من هیچ حسی به شب یلدا ندارم

عقدی اولین یلداته؟؟ وا اتفاقا ایرانی ترین و قشنگ ترین سنتمونه بنظرم اصلا نباید بذاریم کمرنگ شه

کاربری دو نفره ی من و دخترخالم .                              پشتِ من خدا بوده همیشه ...🙏🏻

خدایا شکرت زمان ما از این چیزا مد نبود😅

الانم یکی نخواد انجام نمیده بحث مد نیستش که عزیزم هر کی هرجور دوست داره

الانم یکی نخواد انجام نمیده بحث مد نیستش که عزیزم هر کی هرجور دوست داره

نه خب اون موقعا اصلا اینجوری نبود...اصلا...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

ن متاهلم

مگه من که عقدم متاهل محسوب نمیشم؟!!🤣🤣🤣 در کل من یلدارو دوس دارم کلا حس قشنگی بهش دارم

واقعا؟چجوری بود مگه؟شما چند سالته😅

من ۳۵ سالمه

زمانی که ما ازدواج کردیم اصلا چنین رسمایی نبود یلدا و اینا بیان و کادو بدن من تازه دوساله شنیدم این چیزارو اونم توی سایت...

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

من ۳۵ سالمهزمانی که ما ازدواج کردیم اصلا چنین رسمایی نبود یلدا و اینا بیان و کادو بدن من تازه دوساله ...

نه از دوسال که حالا بیشتره😐من خواهرم ۱۱ پیش ازدواج کرد براش یلدایی آوردن

نه از دوسال که حالا بیشتره😐من خواهرم ۱۱ پیش ازدواج کرد براش یلدایی آوردن

شانس من بوده پس😅