2777
2789
عنوان

بستنی انبه میهن چه قیمته ❓

157 بازدید | 17 پست

بچه‌ها گیر دادن باید بخری

دونه ای چنده؟

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخرین بار فک کنم ۷۰ تومن بود دانشگاه این قیمت دیدم

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

وای من عاشقشم

گرونه لعنتی😂

۵تا توی یه هفته گرفتم

باخودم میگم چکاری بود ۵۰۰ دادم ب بستنی 😂😂

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

صد تومن

چقدر بدم میاد از این چسی بازیا

دوست دخترم تو مهد گرفته دستش آورده جلو اینا خورده

اینا هم میگن بااااااید بخری

شدیدا به دعاهاتون نیاز دارم.از وقتی که منو دادن به شوهرم همش میگه ندارم.بچه‌هام دارن با حسرت چیزای ساده بزرگ میشن.همه پس اندازمو گذاشتم رو یه حرفه و آموزش میبینم.دعا کنین برام تو کارم موفق بشم و به درامد خوبی برسم🙏

امان از بچه هاااا🤦

چند روز پیش رفتم یه مغازه و دخترم یه سری خوراکی خرید موقع حساب کردن طرف گفت شده ۱۲۰۰ 

گفتم چقدر زیااااد؟؟

گفت این بستنی که برداشتید هزینش ۴۵۰ تومنه🤦

هیچی دیگه الان کاغذ بستنی رو نگه داشتم می‌خوام بزارم رو جهاز اون عنتری که دخترم باهاش ازدواج می‌کنه و بگم من برای دخترم همچین بستنی خریدم در جریان باش😁🤣

امان از بچه هاااا🤦چند روز پیش رفتم یه مغازه و دخترم یه سری خوراکی خرید موقع حساب کردن طرف گفت شده ۱ ...

😂😂😂😂😂

وای من عاشقشمگرونه لعنتی😂۵تا توی یه هفته گرفتمباخودم میگم چکاری بود ۵۰۰ دادم ب بستنی 😂😂

حالا من یدونه همسرم برام گرفته چون فقط من انبه دوست دارم 

یه هفته هست تو فریزر مونده و والا وقت خوردنشو نداشتم🤦

چقدر بدم میاد از این چسی بازیادوست دخترم تو مهد گرفته دستش آورده جلو اینا خوردهاینا هم میگن باااااای ...

نخر بابا پنج دونش میشه ۵۰۰ تو این وضع گرون اقتصادی میدیش مرغی ، میوه ای چیزی ک براشونم مفیده