2777
2789

جاریم متولد ۵۹هستش خیلی وقته ندیدمش قبلا هم بد نبود ولی خوشکلم نبود پوستش خیلی جالب نبود الانشو نمیدونم چطوریاس چیزی که ازش خوشم میاد اینه که از چاقی بدش میاد و به حد میخوره ولی صداشو و تند تند حرف زدنشو دوس ندارم وجز عیبهاش میبینم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشگلن ولی نه اونقدی ک حسرت بخورم چون 3تاشون ازم بزرگترن‌دوناهمسن مامانم یکیم نزدیک 40سالشه من خودمم خوشگلم همه‌میگن

وشبی ک مادرم واس همیشه رفت من بزرگ شدم روحت شاد مادرم 1404/2/6من تواین تاریخ برای همیشه بی مادرشدم،حاضربودم ی عمرجموجورت کنم مامانم مریض باشی نوکریتوکنم ولی زنده باشی قدرتوندونستم 🖤هیچکس نفهمیدک من همون بچه لوس خانواده بودم که با رفتن مادرم نابودشدم،زندگی نمیکنم فق زندم همین😔

من با اینکه جاری هام همشون رو خودشون چندین عمل و ژل واین چیزا انجام دادن بازم من بدون عمل و نچرال از همشون زیباترم😂😂🤪🤪

اصلا هم برام مهم نیست چیکار میکنن که بخوام باهاشون رقابت کنم 

دارم ولی جاریمم داره.اون بدتر من داره

شاید داروی هورمونی مصرف می‌کنه 

من تنبلی تخمدان دارم 

از بعد بچه دار شدنم دارم قرص پیشگیری میخورم 

همه میپرسن چیکار کردی برا صورتت میگم قرص فلان 

باورشون نمیشه 😂😂😂

مشکل هورمونی خیییییلییییی موثره

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!

اصن باورت میشه از این رو ب اون رو شده بود؟قبلا خیلی زشت بود

قرص چاقی صورت نخورده؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
قرص پیشگیری یعنی‌پوستتوصاف کرد؟

آره 

من خیلی جوش میزدم 

کدر بود 

داغون هااااا داااغون 

الان جای جوش دارم

خلاصه ک بخاطر بچه دار شدن نخوردم هیچی هورمونی 

از بعد حاملگی و حالا به دلایلی شیر ندادن شروع کردم به خوردن 

الان خیلی بهترم 

من چون مشکل اصلیم جوش و جای جوش بود الان جاشونو را کرمپودر می‌پوشونم تغییرم(نداشتن جوش)واضحهه

آقایون درخواست دوستی ندید،خجالت بکشید! واقعا نمی‌دونم چی صداتون کنم چون حیف اسم آقا برای شماها!!!!