2777
2789
دوس داره همش خوردم کنه

چون جلوی شوهره نمیخواد بهت رو بده

اگه مجبوری تحملش کنی ازش تعریف کن 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخه مگه کیه من در قبال اونی ک بهم میده براش کار انجام میدم

هی ازش سوال کن بعد بگو شما بیشتر بلدین یا کار شما خیلی دقیقه یا سلیقه دارین اینطوری کم کم از فاز رئیسی در میاد هر کار داشتی فقط به خودش بگو اینطوری حساسیتش کم میشه 

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

کارم خر کاری کار ک نیست ب والله ناچارم

دنبال کار باش اگ بهتر پیدا شد از اونجا برو 

ب قول خودت مجبوری دیگه 

خیلیم جدی ش نگیر 

هر کسی تو زندگیش عقده هایی داره باید ی جوری خالی کنخ 

اونم گناه داره 

بیشتر دلت براش بسوزه 

هی ازش سوال کن بعد بگو شما بیشتر بلدین یا کار شما خیلی دقیقه یا سلیقه دارین اینطوری کم کم از فاز رئی ...

خسته ام بیشتر وقتا بدونی اینکه اشکم دربیاد تو دلم گریه میکنم

دنبال کار باش اگ بهتر پیدا شد از اونجا برو ب قول خودت مجبوری دیگه خیلیم جدی ش نگیر هر کسی تو زندگیش ...

نیست اگه باشه دنبال چیز دیگه ان ب خدا بیشتر وقتا ب فکر اینم خودم بکشم خلاص شم

نیست اگه باشه دنبال چیز دیگه ان ب خدا بیشتر وقتا ب فکر اینم خودم بکشم خلاص شم

نه عزیزم بخدا شعار نمیدم ولی همیشه سختی ها تموم میشه 

من تجربه کردم 

دقیقا جایی ک میخوای تو دنیا نباشی و اوج مشکلاتته

خسته ام بیشتر وقتا بدونی اینکه اشکم دربیاد تو دلم گریه میکنم

شرایط کاری خیلی سخت شده صاحب کارا بیشترشون عقده ای و بی انصاف هستن 

نه عزیزم بخدا شعار نمیدم ولی همیشه سختی ها تموم میشه من تجربه کردم دقیقا جایی ک میخوای تو دنیا نباشی ...

اگه بدونی چقدر تا خرخره تو بدبختی هستم تا این سنم چقدر صبور بودم مرگ اوج ارامشم

اگه بدونی چقدر تا خرخره تو بدبختی هستم تا این سنم چقدر صبور بودم مرگ اوج ارامشم

عزیزم همه سختی دارن بخدا 

هر کسی فکر میکنه بدترینه 

منم زندگیم سخت بوده از لحاظی دیگه 

خدا کمکت میکنه عزیزم 

چند سالته