2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار تهش چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 97 پست
پسرعموش مجرد می‌مونه بخاطر محبوبه؟

نه   پسرعموش برای اینکه مامانش دست از سرش برداره و دبگه بعد محبوبه دلش به هیچ ازدواجی خوش نیست میره یه پیر دختر آبله روی کچل خیلی پولدارو میگیره که آبروی پدر این دختر نره چون سنش بالاست و ازدواج نکرده

محبوبه بچه دار نمیشه؟یا زن اول منصور؟

محبوبه دیگه تو کتابش بچه دوم که حامله میشه میره پیش یه حمومی براش میندازه از شانسش پسرش الماس تو حوض غرق میشه و دیگه بچه دار نمیشه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

محبوبه دیگه تو کتابش بچه دوم که حامله میشه میره پیش یه حمومی براش میندازه از شانسش پسرش الماس تو حوض ...

چه شانسی داشته واقعا

زن اول منصور چجوری رضایت میده این بیاد هووش بشه؟

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

اینم به منصور نمی‌رسه پس

ن اصلا تو کتاب خجسته بچه بود وقتی محبوبه عروس شد اینا دیدن این دختره خوشگله گفتن باید نقش خجسته بازی کنه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

نه پسرعموش برای اینکه مامانش دست از سرش برداره و دبگه بعد محبوبه دلش به هیچ ازدواجی خوش نیست میره ...

الهی بمیرم واسه منصوررررررر

شب سراب

یه شب سراب یه نسخه ی کپی شده و بی ارزش از بامداد خماره. نویسنده بامداد خمار میگفت همون موقع که شب سراب چاپ شد، شکایت کردم. به جرم دزدی کشوندمش دادگاه. قاضی حکم داد که کل فروش حاصل از شب سراب باید بیاد تو حساب من

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

ن اصلا تو کتاب خجسته بچه بود وقتی محبوبه عروس شد اینا دیدن این دختره خوشگله گفتن باید نقش خجسته بازی ...

عههههه

یعنی این عشق خجسته به منصور الکیه تو سریال؟

یه شب سراب یه نسخه ی کپی شده و بی ارزش از بامداد خماره. نویسنده بامداد خمار میگفت همون موقع که شب سر ...

عه چ جالب نمیدونستم 

ولی خب اون فروش بالایی داشت زمان خودش ترکوند

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

عهههههیعنی این عشق خجسته به منصور الکیه تو سریال؟

اره

چه شانسی داشته واقعازن اول منصور چجوری رضایت میده این بیاد هووش بشه؟

ابله گرفته بود و صورتش خراب شد کسی نمیگرفتش تا منصور شکست عشقی خورد این بهش محبت میکرد اینو گرفت بعدا محبوبه رو همین زنه بهش میگه بگیر تو حق داری و اینا تو داستان امده محبوبه میفهمه بدنه زنه ابله نداره فقط صورتشه خوش ثد وبالا بوده زنه 

خیلی روند سریال کندهاز یه طرف هم دوست ندارم کتابشو بخونم واسم اسپویل بشهولی طاقت نیاوردم الان همتون ...

خودت خواستی...البته فکرنکنم توسریال کامل بگه....اگه تونستی کتابشو پیدا کن بخون داستانش قشنگه....