2777
2789
عنوان

سریال بامداد خمار تهش چی میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1441 بازدید | 97 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خجسته خواهرش میمیره؟اخه هی سرفه میکنه

ن زن یه دکتر فرنگی‌میشه 

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

تو کتابش که طلاق میگیره از نجاره زن دوم پسر عموش میشه که زن اولش ابله داشت بعد بخاطر سقطش هرگز بچه د ...

محبوبه بچه دار نمیشه؟یا زن اول منصور؟

حکم آنچه تو گویی،من لالِ تو هستم✨🤍

من کتابشوخیلی وقت پیش خوندم توی اون باپسره ازدواج میکنه ولی خب خیلی اذیت میشه به خصوص ازسمت مادرشوهرش.....فکرکنم طلاق میگیره برمی گرده....این کتاب یه جلددیگه هم داره که داستان رواززبون رحیم تعریف میکنه....

من کتابشوخیلی وقت پیش خوندم توی اون باپسره ازدواج میکنه ولی خب خیلی اذیت میشه به خصوص ازسمت مادرشوهر ...

شب سراب

از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند

محبوبه بچه دار نمیشه؟یا زن اول منصور؟

محبوبه یه بچه از رحیم میاره که میفته تو حوض و می میره. بعدشم یه بچه سقط میکنه که باعث میشه دیگه هیچوقت بچه دار نشه.

برای خانه کوچک همسایه ات، چراغ آرزو کن💡بی شک حوالی خانه ات روشنتر خواهد شد🌟

من کتابشوخیلی وقت پیش خوندم توی اون باپسره ازدواج میکنه ولی خب خیلی اذیت میشه به خصوص ازسمت مادرشوهر ...

خیلی روند سریال کنده

از یه طرف هم دوست ندارم کتابشو بخونم واسم اسپویل بشه

ولی طاقت نیاوردم الان همتون تهشو گفتین😄😄😄

محبوبه یه بچه از رحیم میاره که میفته تو حوض و می میره. بعدشم یه بچه سقط میکنه که باعث میشه دیگه هیچو ...

اخییی

چه سرنوشتی داشته طفلک