2777
2789
عنوان

کیا آنام رو میبینن❓❓❓❓

| مشاهده متن کامل بحث + 662 بازدید | 37 پست
لیاقتش این بود کبیر میومد میگرفتش

من باورم نمیشه شما ها که خودتونم دخترید اینو میگید 

البته درسته فیلمه ولی واقعا نشده یکیو دوس نداشته باشید اما اون دوستون داشته باشه؟ چیشد ؟ قبول کردین؟ اقا نمیشه... اگ برا شما پیش نیومده برا من پیش اومده 

نمیشه، دله دیگه

🎀‌دخترا همه ناز هستن، انسان‌های خاص هستن

اگر به سهند توجه میکرد که سریال تو چند قسمت اول باید تموم میشد 😅

میگم حالا خوبه روی خوش به سهند نشون نمی‌داد و ازش حامله شد😆😆😆آیناز

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من باورم نمیشه شما ها که خودتونم دخترید اینو میگید البته درسته فیلمه ولی واقعا نشده یکیو دوس نداشته ...

حالا نمی‌دونم تو باور می‌کنی یا نه، من برعکسشو تجربه کردم😣یعنی من عاشقش بودم اون پسم میزد

خدایا به تو توکل کردم😍⁦♥️⁩
من باورم نمیشه شما ها که خودتونم دخترید اینو میگید البته درسته فیلمه ولی واقعا نشده یکیو دوس نداشته ...

تا اونجایی که سهند رو نمیخواست و عاشق احمد بود قابل قبوله

ولی اینکه بعد فوت شوهرش بخاطر نگهداشتن بچه اش داشت زن سهند میشد و بهش میگفت تنها دلخوشیم بچمه و کمک کن نگهش دارم خیلی ظلم بود

تازه بهش بی توجهی هم میکرد مشخص بود دوستش نداره هدفش مراقبت از یادگاری همسرشه

همین باعث شد سهند فکرکنه بچه مانع از علاقه مارال بهش میشه و گول کبیر رو بخوره

خود سهند مظلوم بود همه ظلم هایی که در حق مارال شد تقصیر برزو و کبیر بود

⭕آقایون ریپلای نکنن و تو تاپیکم پست نذارن

حالا نمی‌دونم تو باور می‌کنی یا نه، من برعکسشو تجربه کردم😣یعنی من عاشقش بودم اون پسم میزد

چرا باور نکنم ، هم باور میکنم هم درک میکنم 🥲❤️‍🩹

تا اونجایی که سهند رو نمیخواست و عاشق احمد بود قابل قبولهولی اینکه بعد فوت شوهرش بخاطر نگهداشتن بچه ...

درسته ولی تو اینو لحاظ نمیکنی که اون یجا همه خانوادشو از دست داد... خدا نکنه ولی ادم اگ یه لحظه خودشو بذاره جای اون شاید رفتارای بدتری از خودش نشون میداد