2777
2789
عنوان

خواستگاری

101 بازدید | 12 پست

سلام بچه‌ها

من و پارتنرم یک سال و نیم دوست هستیم

و خانواده‌ها هم در جریان بودن

الان برای خواستگاری( اولین بار دیدار خانواده‌ها)

اگر باکس مینی‌کیک ست شده با گل بگیریم و تزیین لیوان و سینی و ... اوکی هست؟

یا جلسه اول ساده باید باشه؟

یا چی؟

من واقعا نمیدونم این تزیینات و کیک و گل سفارشی بزرگ و ... برای جلسه‌ی اوله یا برای خواستگاری نهایی با حضور بزرگا قبل از بله برون یا ؟

من دو سال و نیمه با پسری هستم دوسش دارم عاشقشم جونم براش در میره و همه اینا متقابله و همه جوره به پای هم موندیم با هم کنار اومدیم تو سختی و تو شادی و اون خیلی خیلی خیلی صدشو برام گذاشته 

دوماه از رابطه مون ک گذشت ب خانواده ام گفتن راضی نشدن 

بعد یکسال راضی شدن ولی خودم باعث یه دعوا توی خونه شدم ک همه از چش اون بنده خدا دیدن در حالی ک تقصیری نداشت و بعد بهم خورد و بعد دوباره پدرش مادرش چندین بار زنگ زدن و دیگه هعی بهانه اوردن انواع و اقسام بهانه ها دیگ این اواخر مادرش ک زنگ زد مامانم گفت باید خواهرم طلاق بگیره و بعد من ب فکر ازدواج باشم 

ولی اصلا جدی نمیگیرن 2 سال و نیمه منتظرم ک باهاش ازدواج کنم جفتمون عاشق همیم 

هعی میگن کچله زشته فلان 

یخورده سبزس و جلو سرش ریخته من دوسش دارم 

جفتمون باهم کنار اومدیم توی همه چی 

حالا چکار کنم روم نمیشه دیگه بگم به خانوادم رومو نمیگیرن و جوری رفتار میکنن انگار این ادم رفته از زندگی من درحالی ک باهمیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه خواستگاری اصلیه قبل بله برون

پس بار اول چی باشه خوبه؟ این بچه هرچی بگم میگیره ولی نمیخوام زیادی باشه نمیخوام هم کم باشه بالاخره خانواده من بار اوله برخورد دارن

پس بار اول چی باشه خوبه؟ این بچه هرچی بگم میگیره ولی نمیخوام زیادی باشه نمیخوام هم کم باشه بالاخره خ ...

اخه بار اول کل خانواده طرف لازم نیست بیان 

بگو یه پاکت شیرینی بیارن با خودشون با یه گل کوچیک نه دسته گل یا باکس گل بزرگ 

عشقم برا بله برون مینی کیک گل میزنن و اینا اونم آقا دوماد باید بیارن برای خاستگاری استکانا رو گل بزن ...

اهان پس همون جلسه اول هم تزیین سینی و اینا اوکی هست؟

و اینکه داماد چه نوع شیرینی باید بیاره؟ همون تر یا بازم مینی کیک؟

به نظرم برخورد اول خیلی مهمه بگو یه گل قشنگ بگیره و شیرینی هم به انتخاب خودتون هرچی که بود ولی برخورد اول واقعا تعیین کننده همه چیزه، ببین گل زدن فنجون و سینی چای بستگی به ظرفیت خانواده شوهرت داره به نظرم اگر خودشون اهل اینچیزان و ادایین چرا خیلی کار خوبیه اما اگه فکر میکنی یه درصد ممکنه بگن دختره عجله کرد و اینها فعلا جلسه اول انجامش نده و‌ حسن سلیقتو توی میکاپ و لباست نشون بده و پذیرایی شیک

به نظرم برخورد اول خیلی مهمه بگو یه گل قشنگ بگیره و شیرینی هم به انتخاب خودتون هرچی که بود ولی برخور ...

بله برخورد اول خیلی مهمه اما نمیخوام تو ماچ هم باشم

همون به قول شما گل قشنگ و شیرینی تر مناسب همچین مجلسی اما نه مینی کیک

تزیین هم نهایت عطر و طعم و لیمو و هل چای باشه با یه گل کوچیک و دانتل روی سینی