2777
2789

شما توی آزمونا چیکار کردین برای بالا بردن تراز؟ روزی چقد تلاش کردین؟🥲🤍

درسته میگن آزمون بزنیم زیاد تاثیر داره رو پیشرفت تراز تا کتاب تست؟ مرور زیاد کنیم؟

La

مرور ...تست از دو منبع ....تحلیل..... رفع اشکال ....مرور ....تست... حل کردن مجدد همون ازمون

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزمونتو حتمااا تحلیل کن باعث پیشرفت تراز تو آزمونای بعد میشه

اگه وقت داری و به بودجه بندی رسیدی میتونی یه روز قبل آزمون ، آزمون پارسال همون بودجه بندی رو به نگاهی بندازی بررسی کنی

مرور ...تست از دو منبع ....تحلیل..... رفع اشکال ....مرور ....تست... حل کردن مجدد همون ازمون

کدوم کار بیشتر تاثیر میزاره رو پیشرفت تراز؟

من یک کتاب تست از هر تست کامل زدم. حالا نمیدونم چیکار کنم؟ ترازم ۵۷۰۰ هس.

La

آزمونتو حتمااا تحلیل کن باعث پیشرفت تراز تو آزمونای بعد میشهاگه وقت داری و به بودجه بندی رسیدی میتون ...

یعنی همش بخاطر آزمونه؟ اگه آزمون زیاد بزنم میتونم ترازم ببرم در حد ۷۰۰۰ تو قلم چی؟ یا مرور کنم؟ چیکار کنم؟

La

کدوم کار بیشتر تاثیر میزاره رو پیشرفت تراز؟من یک کتاب تست از هر تست کامل زدم. حالا نمیدونم چیکار کنم ...

بببن من اینارو باهم انجام میدم ک ترازم پیشرفت کرده من ماز ترازم ۱۲و خورده ایه قلم چی میانگینم ۶۷۰۰

من میگم همه این عوامل با هم میشه پیشرفت

ی سوال خلاصه نویسیاتو با خودکار رنگی رنگی مینویسی و اینکه کتاب درسی هم نمیخونی درسته؟

دختر پرتلاش هستم پشت کنکور ۴۰۳ هستم کاربر قدیمی هستم ولی این کاربری رو زدم که روز به روز این ۷ ماهو تلاش کنم و بعد از گذشت ۷ ماه بیام بگم کنار شما دوستای خوبم قبول شدم ((‌  پس تاپیکامو همراهی کن اگه توهم کنکوری یا پشت کنکوری هستی ریاضی و تجربی انسانی نداره ما هدفامون مشترکه اونم کنکور))پس به امید موفقیت هممونhttps://panel.medicalstus.ir/student/daily-report/class/join?link=Z2NXSlJ4

عمیق تر بخون و تست مناسب بزن و مرور ک معجزه میکنه (من دو روز قبل آزمون رو به مرور کامل کتاب و تستای ...

یک کتاب تست از هر درس کامل میزنم.

پس مرور اینقدر خوبه؟ بعضیا میگن زیاد آزمون بزن تحلیل کن

La

بعضیا میگن آزمون دادن بهترین روش برای پیشرفت ترازه. نظرت چیه؟

درصدام میدونی متوسطه در حد ۴۰ اینا. یه کتاب تست کامل میزنم و یه کم قلم چی ماز تحلیل میکنم

La

نه کتاب درسی رو هم میخونم کامل

من نکته های مهمو تو کتاب مینویسم اصلا درسنامه نمیخونم

هیچ وقتم با خودکار رنگی رنگی نمینویسم وقتمو میگیرع یا مداد یا خودکار ابی یا مشکی