2777
2789
عنوان

کسی که رانندگیش خوب نیس حق الناس گردنشه

| مشاهده متن کامل بحث + 196 بازدید | 24 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دکتری که شروع به کار میکن اگه بیمارش بمیره حق الناس گردنشه؟اگه بگیم آره پس دیگه نباید تجربه کسب کن و ...

اگه بدونین بیست سال هست ماشین داره ولی هنوز تصادف میکنه اونموقع نظرتون چیه عزیزم؟

من دیدم خانومی تحت این شرایط سرویس دبستان شده بود من همه ش فکر میکردم خدا به داد طفل معصوما برسه با دست فرمون ایشون 

آخر سرم یه بار ماشین چپ کرد ۴۰ روز بستری شد ماشینم در حد آهن پاره خریدن فقط خدا رو شکر اون تایم خودش تنها تو ماشین بوده

حق الناس هیچی ولی چرا یکی که می‌دونه رانندگیش خوب نیست میره تو جاده؟درسته خیلی ها گواهینامه دارن ولی ...

و وقتی هم نصیحت میکنیم نشین یه موقع به یکی بزنی میگه بیمه دیه میده

اگه بدونین بیست سال هست ماشین داره ولی هنوز تصادف میکنه اونموقع نظرتون چیه عزیزم؟

عزیز بی احتیاط ولی وقتی گواهینامه داره بازم نمیشه خرده گرفت چون بلده بعدشم خیلی ها هستن تصادف میکنن مگه همه باید بعدش ماشین رو بذار کنار؟

🌸وقتی بهت گفتم《باشه عزیزم.》 ببین چقدر احمقی که ازت نا امید شدم.

عزیز بی احتیاط ولی وقتی گواهینامه داره بازم نمیشه خرده گرفت چون بلده بعدشم خیلی ها هستن تصادف میکنن ...

درست میگین ایشالا خودشون طوریشون نشه و منجر به فوت شخصی نشن الهی امین