2777
2789
عنوان

کسی پیدا میشه به من حسودیش بشه 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست
منم نظرم همینه در مورد بچه 😍😍

ببین یکی دو سال اول بچه من به مورچه های کف خونه ام حسودیم می شد. چون از خستگی و بی خوابی واقعا نمی تونستم هیچی بفهمم. 

از دو سه سال بعد گاهی طوری دلم از شادی و عشق غش می ره به خاطر بچه که با خودم می گم کل بقیه ی زندگیم در مقابل این لذت مادری هیچه. 

https://www.sharghdaily.com/fa/tiny/news-1067685

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

به راحتیت حسرت میخورن وگرنه حسودی نیست منم الان به راحتیت حسرت میخورم به اینکه شب و راحت میخوابی تا ...

نه بابا همون فکر بچه که بالاخره کی میاد نمیذاره راحت بخوابم. 

ولی خوب انقدر دیگه اطرافیان گفتن منم میگم حداقل از وقتم استفاده کنم به جای حرص خوردن 😔

عجب وضعیه یکی اینجا خودشو میکشه بچه دار بشه پلی نمیشه بعد یکی دیگه میگه خوش به حالت بچه نداری بابا خ ...

واله یکی از اقوام مون از اول وضع مالیش خوب نبود سه تا هم آورده، همیشه هم شاکی بنده خدا. سعی میکنم کمکش کنم اما مگر مخارج یک ذره دو ذره است. هر چقدر هم من یا پدر مادرم کمک کنیم بهشون جایی رو نمیگیره. 

باور کن یه سریاتون دارین تو آرزوهای ما زندگی می‌کنین من الان ازدواج و تشکیل خانواده مونده رو دلم

عزیزم ناراحت نباش خدا بخواد ازدواج میکنی و تشکیل خانواده میدی، 

منم ازدواجم راحت نبود. البته الان ازدواج برای خانم های شاغل و درس خونده واقعن سخت شده.