2777
2789
عنوان

کسی پیدا میشه به من حسودیش بشه 😃

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 39 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از اونام که تو دلم میگم خوشبحال فلانی بچه نداره راحته ولی ته دلم میگم نه بابا چیه تک و تنها ...

درسته. بچه به زندگی امید و انگیزه میده اما من خیلی میبینم پدر و مادرها از بچه داری شکایت میکنن. نمیفهمم چرا بچه دار شدن و انقدر گله و شکایت کنارش دارن

بچه ها گناه دارن 😢

ولی من همیشه به این فکر میکنم اونایی که بچه ندارن اینده شون چی میشه بحرحال پا به سن میزارن دوست دارن یکی کنارشون باشه

یکی که از وجود خودشون باشه و با هم ندار باشن درسته مملکت درستی نداریم اما خوب همچین موافق این قضیه نیستم

حسودی کجا بود فقط می خوان یه حرفی زده باشند و از خستگی شون بگن و خودشونو کمی خالی کنن همین.

شاید هم منظورشان به اینه که از لحظاتت استفاده کن که اگه بچه بیاری این روزا بر نمی گرده  بچه شیرینی های خودشو داره فقط اون موقع وقت آزاد کمتری داری

انشاءالله به همه خواسته هاتون برسید 
ولی من همیشه به این فکر میکنم اونایی که بچه ندارن اینده شون چی میشه بحرحال پا به سن میزارن دوست دارن ...

انشاله که همیشه کنار بچه هاتون شاد باشید عزیزم 

حرفتون کاملن درسته اما بعضی پدر و مادر ها مثل طفلک مادر من تو سن بالاست مریض هم هست اما بچه هاش  دورن ازش 😔

باور نمیشد یه روزی یکی پیدا بشه به زندگی من حسودیش بشه 😃😃😃

به راحتیت حسرت میخورن وگرنه حسودی نیست منم الان به راحتیت حسرت میخورم به اینکه شب و راحت میخوابی تا صبح تا هر وقت بخوای میری تو گوشی راحت میچرخی هر جا بری راحت میری دغدغه نداری استرس نداری 😂

حسودی کجا بود فقط می خوان یه حرفی زده باشند و از خستگی شون بگن و خودشونو کمی خالی کنن همین. شاید هم ...

البته من هم به شوخی گفتم حسادت 🥰

چون معتقدم هر زندگی سختی و خوشی خودش و داره