من ابرو کاشت ندارم تتو هم نیست خالیه ریخته موهام فر فریه صورتم چند ماه یه بار اصلاح میکنم بوره صورتم دماغم گوشتیه لبام باریکه و کوچولو از همه مهمتر روحم خسته ست خیلی سختی کشیدم و دیگه دل و دماغ هیچی ندارم الانم که این کرونارو گرفتم نمیشه نگاه صورتم کنم اما همیشه لباسام خوشبوئه تنم خوشبوئه
ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
لطفاً اگه امضامو میبینی 3 تا صلوات واسه قبول شدنم تو رشته مورد علاقم بفرست ممنوووونم عسلم🥺❤️. «علم اگر اشتباه کند، اشتباهش را خواهد پذیرفت اما مذهبیون شما را میکشند تا ثابت کنند دین هرگز اشتباه نمی کند!!! -سخنی از برتراند راسل🌱❤️🔥
آره .بخاطر دوقلوها بدخوابی صورتم لاغر بود .قشنگ تو پر شد مثل قبل ،یکم لب زدم یکم چونه که متقارن بشه .ببین اگه نمیتونی ژل بزنی فقط پودر کلاژن بخور .در میکنه صورتی و پوست رو شفاف ،من میخورم هفته ای دو تا سه تا حداقل
زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒
خدا همیشه بهترینهاشو به کسایی میده که در انتخابهاشون به خدا اعتماد و توکل دارن🎀 **همه چیز از فکر آغاز میشود ،فکر ما تبدیل به احساس میشود و احساس در ما باعث بروز یک رفتار میشود.و این رفتار ما پس از مدتها عادت و سپس تبدیل به شخصیت ما میشود☝🏻**