2777
2789

سلام خانومای گل خوبین؟ لطفا بیایید اینجا هر نوع سیاستی که میدونید زندگی زناشوییتون رو بهتر کرده (قبلا بلد نبودین الان یاد گرفتین) یا از اول تو زندگیتون بهش عمل کردین و کلا مثبت بوده تاثیرش بگید 🦋

هر چیزی که به ذهنتون میرسه که روی شوهرتون تاثیر خوبی داشته؟

کلا سیاست های زندگیتون چیان؟

امروز کلی تو سایت چرخیدم ولی یه تاپیکی که کمک کنه به زندگی و مفید باشه ندیدم اکثر تاپیکا سرگرمیه

قصد توهین نداشتم همه تاپیکا جنبه فان داره انگار لطفا اینجا راهنمایی کنید مطمئنم خیلی خانوما هستن که منتظر همچین تاپیکین تا چند تا چیز یاد بگیرن

میخوای اصولی یادبگیری کلاس شرکت کن

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

صبر زیاد

داد و بیداد نکردن

عیب های خانواده اش رو به خودش منتقل نکردن

سه تا چیزی که خیلی ازشون تاثیر مثبت گرفتم

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

حالا هرمردی ی قلقلی داره ولی زبون اروم خیلی روشون جواب میده موقع درخواست چیزی تا اینکه بحث کنی. بحث و جنگ گزینه اخره بنظرم.

مورد بعدی با خانواده شوهر دوری و دوستی داشته باشید تا احترامتون حفظ شه

التماس دعا🙏

چه عجب یه تاپیک مفید دیدم

من فقد یه کار بلدم اونم با خنده خنده جواب خانواده شوهرو میدم دلم خنک میشه

من بعد بی سیاستم لایکم کن بیام

کاربر جدید نیستم چون از سال ۱۳۹۹ اینجا اکانتی داشتم که به تعلیق دراومده پس لطفا توهین نکنین باتشکر🫶🌿

اصولی که نه وقتشو دارم نه میشه اعتماد کرد که نتیجش صددرصدیهولی تجربه واقعیه آدما بهتر میتونه کمک کنه

😂😂😂😂😂😂

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401

صبر زیاد داد و بیداد نکردن عیب های خانواده اش رو به خودش منتقل نکردن سه تا چیزی که خیلی ازشون تاثیر ...

صبر زیاد در برابر چی؟ میتونی یکم بازتر توضیح بدی با چند تا مثال

جز راست نباید گفت ،هر راست نباید گفت

کش ندادن

انجام ندادم و به گه خوردن افتادن تو دوستی البته و حتی با پدرمادرم

کلا همه جا

آرزوم اینه استاد دانشگاه شم یه صلوات بفرست به آرزوم برسم🥹

هر مردی یه شکل هست

اسم رفتار درست رو نباید گذاشت سیاست

چه زن چه مرد تو رابطشون باید یه سری رفتار های درست رو انجام بدن

چیزایی که نجات دهنده زندگی من بودن

حرف زدن بودن(نه به معنی کلیشه ای که همه جا میگن)

واقعاااااا حرف زدن در جا و زمان مناسب

اگر ناراحتی بگی،دلخوری بگی

هی نگی نههه چیزیم نیست نه خوبم اما بری تو خودت

اگر بحث شد و عذرخواهی هم انجام شد دیگه بحث رو نباید ادامه داد

اگر همسرت خواست بره سمت فاصله گرفتن نباید همراهی و لجبازی کنی اتفاقا باید بری سمتش و بهش بفهمونی که اشتباهه این کارش

محبت کردن و نشون دادن شوق

رفیق بودن،رفاقته واقعا مهمه

محدود نکردن و همراه بودن

رو نقطه ضعف های هم نباید دست بذارید به جاش بی قضاوت و شنونده باشید

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است... 

تو بحثا و دعواهاشون کاری نداشته باش ، مثلا دعوای شوهرت و برادرش افتاد ، بدیه برادرش رو نگو. با هیچ کدوم از اعضای خانواده شوهر غیبت نکن ، به اندازه ای که بهت محبت و احترام میزارن محبت و احترام بزار . جلوت از خوبی جاریت حرف زدن که مثلا فلان کادو رو خریده یا مثلا پامیشه کارامون رو میکنه ، تو گول نخور ، میخوان گولت بزنن که تو هم همون کارا رو بکنی