2777
2789

من شنیدم سوره ی نور بخونی اعضای خانوادت برات میمونن یعنی سمت راه کج نمیشن ولی خب اعتقاد قلبی میخواد و نمیزاره شوهرت خیانت کنه

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من شنیدم سوره ی نور بخونی اعضای خانوادت برات میمونن یعنی سمت راه کج نمیشن ولی خب اعتقاد قلبی میخواد ...

من شنیدم سوره مزمل خوبه خوندم ب مدت هفت هشت ماه والا هیچی تغییر نکرد 💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سوره مزمل صبحا بین الطلوعین بخون تو اب بریز تو غذاتون

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

والا از وقتی شوهرم اقتدار دادم،.... خواستی تایپیک های اقتدار دادن به همسر من بخون

حفظ اقتدار نه تنها برای افزایش عشق بلکه تربیت فرزند هم بسیار موثره

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

من شنیدم سوره مزمل خوبه خوندم ب مدت هفت هشت ماه والا هیچی تغییر نکرد 💔

خب تو اینترنت میگن مثلا برای هر نیتی چه تعداد بخونی من یجا دیدم نوشته بود که گفتن سوره مزمل رو دوازده روز بخونی مثلا به نیت ازدواج و هر روز ب تعداد اون روز یبار دیگه اضاف میکنی مثلا روز اول یبار روز دوم دو بار و روز دوازدهم دوازده بار ولی خب دارم میگم هر نیتی شرایط خوندنش فرق داره پس برای به جواب رسیدن باید اعتقاد قلبی داشته باشی و همون تعدادی که گفته رو بخونی

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

برا محبت چطور بخونم چند رور

نمیدونم من شوهر نداشتم برای محبت بیشتر امتحان کنم

تو فک کنم سوره ی نسا رو بخونی بین زن و شوهرا دعا نمیفته

من شنیدم سوره ی نور بخونی اعضای خانوادت برات میمونن یعنی سمت راه کج نمیشن ولی خب اعتقاد قلبی میخواد ...

چقدر

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست