2777
2789

دلم خوش بود حضرت ابولفضل شفام رو میده 

پس چرا نشد 😭😭

اینهمه راه رفتم اینهمه توسل اینهمه التماس چرا صدام شنیده نمیشهههه

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

انشالله مشکلت حل شه عزیزم 

۱۴۰۲/۵/۱۳.......☘️☘️☘️ای انکه دوست دارمت اما ندارمت 😔🥀   برسینه میفشارمت، اما ندارمت😔🥀   ای آسمان من که سراسر ستاره ای 😔🥀   تا صبح میشمارمت، اما ندارمت😔🥀  در عالم خیال خودم چون چراغ اشک 😔🥀  بر دیده میگذارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای درخت بهشتی، درخت جان 😔🥀  در باغ دل بکارمت، اما ندارمت😔🥀  میخواهم ای شکفته ترین مثل چتر گل 😔🥀 بر سر نگاه دارمت، اما ندارمت 😔🥀

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

تاریکترین نقطه شب، نزدیک ترین زمان طلوع افتابه

😭💔بخدا پا شدم رفتم کربلا 

هر راهی به ذهنم رسید 

رفتم ولی .....

لطفا برای خوب شدن من  یه صلوات بفرستید ❤️تروخدا برام دعا کنید خواهری کنید در حقم 🙏دعاهام شنیده نمیشه شما دعا کنید برام  که خوب شم به خدا خیلی سختی کشیدم و دارم درد میکشم من جز اینجا کسیو ندارم که درد و دل کنم برام دعا کنید خواهرا🙏❤️

ای خدا 

باهمین دل شکسته و حال خرابم برات دعا میکنم گره از مشکلت وابشه و به خواسته ات برسی حاجتت روا بشه حالت خوب بشه از نگرانی و دلواپسی دربیای 

شاه رفته مملکت شاپور میخواهد چکار، کله ی بی مو گِل سرشور میخواهد چکار___آنکه سهم فارغ التحصیلی اش بیکاری است ، انتخاب رشته و کنکور میخواهد چکار___دزدها بارشوه چون از هر دری رد میشوند ، پس دم در افسر و مامور میخواهد چکار___زاهد ما حاصل انگور کشور را خرید ، یک مسلمان اینهمه انگور میخواهد چکار ___کشوری که هست در آن ساز و موسیقی حرام، در سرود ملی اش شیپور میخواهد چکار___هرچه میخواهد دلتنگت بگو شاعر ولی___خواندن یاسین به گوش خر نمی آید به کار 

خالصانه  و بی واسطه فقط از خدا بخواه 

بگو ایشالا هر چی خیره برام پیش بیاد 

ایشالا که  هر چه زودتر خوب میشی الهی آمین

فقط 3 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

😭💔بخدا پا شدم رفتم کربلا هر راهی به ذهنم رسید رفتم ولی .....

میدونی ب مو میرسه ولی پاره نمیشه

فقط از دامن خدا دور نشو

حداقل سختی سبک تر میشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

ای خدا باهمین دل شکسته و حال خرابم برات دعا میکنم گره از مشکلت وابشه و به خواسته ات برسی حاجتت روا ب ...

❤️🙏