لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم
بهتر از خانواده شوهر منن که ما نیم ساعت پشت در تالار منتظر بودیم برسن بعد وارد شیم🤣🤣🤣
وای اینا دیگه نوبرن🤦😂مگه کجا بودن
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
نه اصلا دانشجوی پزشکی نیستم .اونموقع تازه قبول شده بودم جوونی کردم این اسمو گذاشتم .نمیدونم چرا بعضیا فکر میکنن باید شاخ و دم داشته باشیم.من اینستا ندارم و تایم بیکاری میام اینجا.اصلا تو درست میگی .من دانشجو پزشکی نیستم .
پرازاسترس بودم همش میترسیدم دیربرسیم همه زنگ میزدن کجایی چیشدی کی میاین🤣اخرشم رسیدیم دیدم فقط عمه ام اومده بقیه نرسیدن هنوز😂بازمجدد استرسم شروع شد نکنه نرسن چون خیلی ترافیک بود راها
کلااسترس داشتم ولی بهترین روزم شد😍🥰عاشق محضرم بودم هرکی میومد کلی تعریف میکرد ازش ،دلم خاست دوباره عقدکنم🤣