2777
2789
عنوان

کسی شوهرش موتور سوار هست

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 46 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نیم پوت بپوشه با جوراب نظامی

میدونی فقط میگه نوک انگشتاش بی حس میشه

و گرنه ۳حفت جوراب میپوشه

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

شهر خودتون هیچ کاری نیست انجام بده؟

خودت نمیتونی بری تهران کار پیدا کنی کمک خرج باشی؟

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

شهر خودتون هیچ کاری نیست انجام بده؟خودت نمیتونی بری تهران کار پیدا کنی کمک خرج باشی؟

عزیز میشه دعا کنی بتونیم بریم پیش شوهرم

منم بتونم کمک خرجی بشم

راه دورم. وسایلم بستم چند ماهه کنار اتاق گداشتم

منتطرم شرایط جور بشه برم پیشش

بخدا برم میتونم کمکش کنم برم دنبال کاری

فقط دعا میخوام

دستم از همه جا بسته اس

اینجا خودم و ۲تا بچه نمیتونم کار کنم

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

عزیز میشه دعا کنی بتونیم بریم پیش شوهرممنم بتونم کمک خرجی بشمراه دورم. وسایلم بستم چند ماهه کنار اتا ...

عزیزم من خیلی وقت میشناسمت و همیشه به یادتم و برات دعا میکنم انشاالله به زودی زود گره از مشکلت باز میشه

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

عزیزم من خیلی وقت میشناسمت و همیشه به یادتم و برات دعا میکنم انشاالله به زودی زود گره از مشکلت باز م ...

ممنونم ازت

اتشالله خدا به اندازه دل بزرگت بهت بده

قریون نفست ممنون عزیزم انشالله به دعای شمای کاری باشه سقف رو سرش باشه هم راصی هستیم نگهبانی هر جا شد ...

عزیزم شهرا جنوب ایران شنیدم وضعیت کارش خوبه بندرعباس قشم بوشهر  بتونین اونجا کار پیدا کنن عالی هستش حقوق هاشونم خوبه براشون تو دیوار ای استخدام بگرد پیدا میشع انشالله

عزیزم شهرا جنوب ایران شنیدم وضعیت کارش خوبه بندرعباس قشم بوشهر بتونین اونجا کار پیدا کنن عالی هستش ...

متشکرم 

باید یکی پیدا کنه بهش کار بدن

چون ی مقدار مشکل کلامی داره و زبانش روان نیست

ی مقدار مشکل شنوایی داره 

باید یکی باهاش راه بیاد بگیرنش

۳جفت جوراب میپوشه میگه نوک پاش یخ میزنا

این کفش کاربگیریدمثل پوتین سربازین

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

اره شوهرم دستش چند ماه پیش تو تصادف با موتور شکست۳۰سانت پلاتینم داره میگه پلایتینش یخ میزنه درد میگی ...

انشالله که خدا بخواد و کار خوبی براش جور بشه،موتور سواری تو زمستون خیلی سخته،الان اینجورین،وای بحال اینکه برف بیاد

اره شوهرم دستش چند ماه پیش تو تصادف با موتور شکست۳۰سانت پلاتینم داره میگه پلایتینش یخ میزنه درد میگی ...

یاد بچگیم افتادم که تو زمستون کفش درست و حسابی نداشتم بپوشم، همیشه انگشتای پام از درد سرمازدگی ، انکار میخواست بترکه

برای موتور سوار، کفشی که براحتی سرما رو انتقال نده بهتره، مثل بعضی از کفشهای اسپرت یا کتونی‌های پرحجم که بشه باهاش جوراب کلفت یا پشمی هم پوشید

بشرط اینکه تو برف و بارون خیس نشه.

کفشهای چرمی اصلا مناسب نیست

طلق و دستکش فرمونی و بادگیر پلاستیکی برای قسمت جلو پایین موتور هم تو کاهش اثر سرما خیلی موثره

ضمنا پا سردترین عضو بدنه، هر چی کل بدن گرم‌تر شه پا هم تقریبا به همون نسبت گرمتر میشه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

کفش کار بخره عالیه از این ایمنی فروش ها جلوش ی حالت آهنی داره نمیزاره به پا سرما زیاد بخوره بارونم ا ...

آهن سرما رو  راحتتر منتقل میکنه

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای