2777
2789
عنوان

تاپیک عبرت آموز بر اساس واقعیت تو رو خدا خیانت نکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 975 بازدید | 48 پست
ببخشید یه سوال داشتم ویروس ایدز اگه تو بدن باشه چه مدت بعدمیشه از طریق آزمایش فهمید؟یعنی امکان داره ...

میگن حداقل باید دو ماه بگذره تا رپید تست مثبت بشه

ولی یه سری آزمایش های خیلی گرون هم هست ک تو همون روزهای اول میتونه نشون بده

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

میگن حداقل باید دو ماه بگذره تا رپید تست مثبت بشهولی یه سری آزمایش های خیلی گرون هم هست ک تو همون رو ...

چند وقت پیش دوستم که ترم بالاتر هست داخل اتاق عمل نیدل شد قبض روح شدیم تا جوابش بیاد

حالا باز چند ماه دیگم باید آز بده

وای خدایا من چطور میخوام برم تو بیمارستان تحمل دبدن این صحنه ها رو ندارم

منم خیلی دل نازکم

غصه های خودم کم بود اینم اضافه شد

همش میگم خدایا چی داره تو دلشون میگذره خدایا گناهشون چی بوده آخه

منم خیلی دل نازکمغصه های خودم کم بود اینم اضافه شدهمش میگم خدایا چی داره تو دلشون میگذره خدایا گناهش ...

غلط کردم به همین دانشگاه راضی ام دیگه غر نمیزنم

واقعا توانایی مواجه شدن با این حال دیگران و ندارم

میشینم زار میزنم

پرستاری؟

چند وقت پیش دوستم که ترم بالاتر هست داخل اتاق عمل نیدل شد قبض روح شدیم تا جوابش بیاد حالا باز چند ما ...

استادمون ک سال هاست بچه ها رو میبره کارآموزی مرکز بهداشت

میگه تو این همه سال هنوز موردی ندیدم ک از طریق نیدل منتقل بشه..ن اینکه مهم نیست باید مواظب باشیم ک نیدل نشیم

ولی گفت ۹۹ درصد از طریق رابطه ی جنسی

حتی رابطه ی مقعدی هم میتونه باعث انتقال بشه

اره این

دو نوع واکسن فعال که در مطالعات RV 144 و آزمایشهای Imbokodo بررسی شدهاند، نشان دادهاند که میتوانند تا حدی از ابتلا به HIV جلوگیری کنند. اما این محافظت در تعداد کمی از افراد مشاهده شده و ماندگاری زیادی نداشته است. به همین دلیل، تاکنون هیچ واکسن HIV برای استفاده عمومی تأیید نشده است.

تو زندگیت فقط به دو نفر اعتماد کن ‌؛                       یکی اونی که تو آینه نگاه میکنی و می بینیش، یکی اونی که به آسمون نگاه میکنی و نمی بینیش 🌿💙