2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چون شوهرم یکیو صیغه کرده بود و باهاش زندگی میکرد منم دوسال بود بلاتکلیف بودم و هرچی نباید میشد شده ب ...

اول از همه خاک تو سر شوهرت که زن صیغه کرده بوده

دوم از اون خاک تو سر اون دختر که راضی میشه صیغه یه مرد شه ، برا خودشون ارزش قائل نیستن

رشته ای برگردنم افکنده دوست می کشد مرا هرجا که خاطر خواه اوست ...

یکی از دلایلی ک باعث شد سینارو دوس داشته باشم این بود ک با اینکه من زن بودم ولی بهم پیشنهاد رابطه ند ...

اه واقعا این یه مورد رو خیلی خوب بوده

عزیزم بنظرم حتماااا چندین جلسه مشاوره برید قبل ازدواج

اه واقعا این یه مورد رو خیلی خوب بودهعزیزم بنظرم حتماااا چندین جلسه مشاوره برید قبل ازدواج

منظورم از اه همون آره هست😐😂

ببین رفتاراش تو اون شرایط و این عصبی بودنش واقعا بده ولی خب ویژگی های خوبم کم نداره ، شایدم خیلی دوست داره واقعا و اون لحظات به جنون رسیده بوده

اونم که تو خونشون دعوا گرفته بوده در اصل واسه مشروب بوده 

حتما بهش بگو که دیگه نباید مشروب بخوره این خیلی مهمه، مشاورم حتما باید برید دوتایی ببین مشاور چی میگه شاید مشاور یه راه حل هایی بهش بگه که راحت تر این عصبی بودنش رو کنار بذاره

من خودم وقتی خودم رو جای شما میذارم میبینم نمیتونم بزنم زیر همه چی دیگه هم ذهنت هم دلت درگیر شده پس بهترین کار همون مشاوره رفتنه 

اول از همه خاک تو سر شوهرت که زن صیغه کرده بوده دوم از اون خاک تو سر اون دختر که راضی میشه صیغه یه ...

اره واقعا شاید اگه اون زن وارد زندگیم نمیشد من کردن ب طلاق نمیرسید 

اونم خانم دختر نیس بعضیا میگن یبار طلاق گرفته بعضیا میگن دوبار

اه واقعا این یه مورد رو خیلی خوب بوده عزیزم بنظرم حتماااا چندین جلسه مشاوره برید قبل ازدواج

من رفتم سینام میگه میرم ولی چون از هم دوریم سینا میگه دوتایی خوبه بریم قراره ی مشاور انلاین پیدا کنیم

حتمن روانپزشك مراجعه كن اين حجم از عصبانيت و خود زني طبيعي نيست برا بچه ات پدر سالم انتخاب كن

خودش میگه نیاز باشه دارو هم میخورم ولی من نمیخام بهش تلقین کنم ک مشکل  داری

من رفتم سینام میگه میرم ولی چون از هم دوریم سینا میگه دوتایی خوبه بریم قراره ی مشاور انلاین پیدا کنی ...

من مشاور خوب سراغ دارم مجازی هم داره خودم پیشش رفتم با یک جلسه هم کارتون رو راه میندازه خواستی بگو

برق چشماش امید واسه ادامه راهیه که شروع کردم💫 هیچوقت یادت نره علاقه همراه با تلاش و پشت کار معنی میده/نگو این دل دوری عشقت و باور کرده🙃💎