2777
2789
من خودم با مشاور حرف زدم وقتی اون داستانا پیش اومد سینام گف منم مشکلی ندارم حرف میزنم ولی الان خدایی ...

نترس گلم.. کم پیش میاد مردی تا این حد زنی رو دوسش داشته باشه.. منم شوهرم خیلی دوسم داره..منم شرایط شمارو داشتم.. منم همیشه دنبال این بودم ک با یکی ازدواج کنم ک اول عاشقش باشم بعدش ازدواج کنم.. چون یک بار نامزد کردم هیچ حسی ب طرفم نداشتم توو دلم عقده شده بود عاشق شدن.. همه جوره ازش فراری بودم هیچوقت نذاشتم دسش بهم بخوره چون واقعا نمیخاستمش..تا اینکه اونم ب لجم رفت خیانت کرد و من راحت تونستم طلاق بگیرم.. اهل دوس پسر بازی هم هیچوقت نبودم.. و بعد از اینکه نامزدی رو بهم زدم آدمای مختلفی خواستگاریم اومدن ولی واقعا نمیتونستم جذب کسی بشم و همون اول خواستگاری جواب رد میدادم.. تا اینکه توو کلاسی این بشر(شوهرم) وارد ک شد ازش ناخودآگاه خوشم اومد.. و طی دوره کلاس بهش فرصت آشنایی دادم و این عشق خواست خدا بود ک برام اتفاق بیافته.. من اگه عاشق نمیشدم محال بود دوباره تن ب ازدواج بدم..خداروشکر بعده سالها هنوزم عاشق همیم.. و من جونمم براش میدم.. موقعی ک ازش قهر بشم اینم رفتارای هیجانی داره و تا دلمو ب دست نیاره ولم نمیکنه.. ولی توو زندگیمون هیچوقت دست روم بلند نکرده و کمتر از گل بهم نگفته.. فقط زمانی ک ازش قهر میشم یکم دیوونه بازی داره اونم بخاطر اینکه میدونه آدم سختیم فقط میخاد دلمو ب زورم ک شده ب دست بیاره و میاره هم.. اینقدر باهام کشمکش میکنه تا خودم بوسش کنم بعدش ولم میکنه.. خیالت راحت تو از این آدم ضرر نمیبینی چون واقعا دوست داره.. الهی ک همیشه هم همدیگه رو دوست داشته باشین.. نترس ازش.. اون فقط عاشقته.. قرار نیس هر سری سر مسائلی دست روت بلند کنه.. مطمئنم توو زندگی مشترکتونم مثل ملکه ها بات رفتار خواهد کرد چون عاشقته یجوری رفتار خواهد کرد ک توام عاشقش بمونی...و چون پسش میزدی اون رفتارارو نشون داده.. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوشبخت بشی عزیزم فقط زیاد گذشته رو یادآوری نکن عاشق،عاشقیم

ن اصن گذشتم برام مهم نیس و یادآوریش نمیکنم سینام ب مامانم بابام گف میخام اصن فک کنم ازدواج و زندگی قبلی وجود نداشته

عمل،منظورت پرده بکارت دوختی یا تنگ کردی؟ سینا در جریان عمل بود؟

بعد زایمانم بخیه هام باز شد الان گفتم تا عقد نشدیم درست کنم خبرمرگم ک اینم باز شده آره سینا در جریانه

نترس گلم.. کم پیش میاد مردی تا این حد زنی رو دوسش داشته باشه.. منم شوهرم خیلی دوسم داره..منم شرایط ش ...

خداروشکر ک الان خوشبختی عزیزم 

کاش خدا برا منم از این ب بعد فقط خوشبختی نوشته باشه

چون چند  سال با اذیت زندگی کردم 

وقتی میخاس بهم دس بزنه فرار میکردم شبا خودمو میزدم ب خاب یا روی مبل دراز میکشیدم میگف بیا بخاب نمی‌رفتم میگفتم میخام فیلم ببینم میخاس بوسم کنه میگفتم ریش داری بدم میا این اخرا دیگه یک سالو خورده ای هیچ رابطه ای نداشتیم اینم علنی ب مامانم میگف اینجوریه  همه فکر فامیل می‌دونستن من دوسش ندارم

ولی باز من ادعای عاشقی نداشتم خیانت نکردم هیچوقت شوهرم کارش جوری بود اکثرا این شهر اون شهر بود ولی من حتی برا کوچیکترین کار هم تنها بیرون نمیرفتم 

ولی اونی ک ادعا داشت برا من جوون میده دیوونمه راحت با وجود من زن گرفت رفته بودیم مشاوره گریه میکرد میگف اگه خانمم طلاق بگیره خودمو میکشم اصن زن نمیگیرم

ولی تهش....

امیدوارم سینا تا آخرش خوب باشه جوری ک شما میگی باشه خداروشکر تا الان ک انگار ی ملکه بودم براش خیلی هوامو داره تا الان تو بدترین شرایط گذشتمو تو روم نزده یا طعنه و نیش و کنایه نداشته همیشه هم میگه ت ملکه منی 

خیلی ب حرفام گوش میده 

۳ تا زنداداش داره انقد دیدن این چجوری بمن احترام میزاره همیشه زنگ میزنن با احترام باهام حرف میزنن داداشاشم همینطور 

تایپیک جذابی بوددتا اینجاش خوندم ونظرات هم خوب بودن برات آرزوی خوشبختی دارم

ببخشید عزیزم چطور میتونم یکی از عکسایی ک گذاشتمو پاک کنم آخه اسم داداشو زن داداشش رو خط نزدم میگم کسی ازشون نبینه