2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم شما اسپاسم بدنت خوب شد؟میتونی به من کمک کنید بفهمم دردای منم اسپاسم هست یا چیز دیگه 🌸

بله عزیزم خداروشکر من 90 درصدش خوب شد ماله کمبود ویتامین D منیزیم و ماله اعصاب هم بود من چند ماه فلوکستین میخوردم الان هم یک شب در میون ویتامین میخورم

بله عزیزم خداروشکر من 90 درصدش خوب شد ماله کمبود ویتامین D منیزیم و ماله اعصاب هم بود من چند ماه فلو ...

خدارو شکر بهتر شدید

من خط زیر کمر بالای باسن سفت و دردناک شده و سوزش شدید دارم ،شکمم همزمان سفت و دردناک میشه و نفخ زیادی هم دارم و درد تو پاهام و باسنم هر دو طرف درد میچرخه .خیلی دردم شدید میشه سوزش به کتفم میرسه ،شما اینجوری بودید؟

من یه دیسک خفیف و جزئی دارم نمیدونم از اونه یا اسپاسم هزارتا عکس و آزمایش گرفتن علت دردام نفهمیدن ،منم چند ماهه قرص اعصاب میخورم ولی همچنان کمر و شکمم سفت مونده

ممنون میشم جوابمو بدی🌸

واسم دعا کنید لطفا🙏

خدارو شکر بهتر شدید من خط زیر کمر بالای باسن سفت و دردناک شده و سوزش شدید دارم ،شکمم همزمان سفت و در ...

عزیزم علاعم شما کمی فرق داره من شکمم اصلن سفت نشد اول افتاد تو کمرم و شونه هام مثل چوب خشک شده بودن انگار و درد داشتم بعد چند وقت تو باسن و پاهام هم افتاد کلن تو بدنم میچرخید هر سری یه جا از بدنم میفتاد هنوز که هنوزه اگه یک روز خیلی زیاد کار کنم کمرم درد میگیره اما درد کمتر نه مثل اون روزا

همون هزار و یک شبه دیگه ینی درواقع داستان هزار و یک شب رو یخورده متفاوت تر بیان میکنه میگم ولی اگه دوست نداری برات اسپویل بشه ادامه کامنتم رو نخون

ملک جهان بخت یا همون شهریار همون پادشاه داستان هزار و یک شبه توی داستان از زنش که خیلی هم دوستش داشته خیانت میبینه و زنش رو میکشه و بعد هم از تمام زن ها متنفر میشه هر شب یه دختری رو به عقد خودش درمیاره و برای انتقام از زن ها تا صبح نشده میکشتش این وسط همه مردم یا دختراشون رو غیرقانونی میفرستن از کشور خارج و یا یه معلولیتی براشون ایجاد میکنن که گزینه ازدواج پادشاه نباشن کم کم تعداد دخترا کم میشه و پادشاه یه وزیر داشته که دوتا دختر داشته شهرزاد و دنیازاد شهرزاد برخلاف تصمیم پدرش میگه من باید با شهریار ازدواج کنم تا جون همه دخترا رو نجات بدم با شهریار ازدواج میکنه و از اونجایی که خیلی داستان بلد بوده شب به شهریار میگه دنیازاد رو خبر دار کن میخوام برا خواهرم قصه بگم و بعد از اومدن دنیازاد شروع به گفتن میکنه آخرای شب قصش رو نیمه تموم میذاره و میگه ادامش رو فرداشب میگم شهریار چون دوست داشته ادامه داستان رو بشنوه شهرزاد رو نمیکشه این روال ادامه پیدا میکنه تا سال ها و در نهایت شهریار عاشق میشه و شهرزاد تمام دخترای سرزمینش رو نجات میده این سریال یه دید متفاوت تر داره این مدلی در نظر گرفته شده که دخترای سرزمین شهریار همه به دست خودش کشته شدن و حالا زمان مامور اینه که با آینده سفر کنه و دخترایی رو که میخوان خودکشی کنن بیاره تا شهریار اونا رو بجای دخترای دیگه به عقد خودش دربیاره و بعد بکشه در این بين با آشیان آشنا میشه و حالا امشب طبق قسمت ۲ نیلوفر خواهر آشیان هم جریان اینکه باباش قرار بوده بخاطر بدهی مجبورش کنه با ازدواج با یه پیرمرده رو میفهمه و میخواد خودکشی کنه ا طرفی زمان یه دختر کم داره پس نیلوفر و آشیان همراه زمان به گذشته سفر میکنن و شاید مبنای انتخاب اسم زمان هم همین بوده و درواقع آشیان همون شهرزاده که قراره دنیا رو نجات بده و نیلوفر هم دنیازاد خواهرش