2777
2789
عنوان

دخترم هشت سالشه همش گریه میکنه چکار کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1503 بازدید | 99 پست
وقتشو پر کنچندتا خانواده خوب که همسن دخترت دارن پیدا کنالان وقت شروع برنامه دهی به دخترتهبا توجه به ...

دختر من زود خسته میشه 

و اینکه هیچ کاری براش تمومی نداره مثلا بریم مهمونی میگه چرا بریم خونه یا یکی میاد نمیذارا بره پارک بریم ده ساعتم باشه موقع برگشت شروع گریه میکنه کلا کاراشو با گریه پیش میبره

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ببر بیرون بچه گناه داره رویه زندگیتو عوض کن سعی کن دوست پیدا کنی .

توضیح دادم دختر من هیچ کاری براش تمومی نداره پارک بریم موقع برگشت گریه میکنه که چرا میریم خونه مهمونی همین جور سینما و....

همش میگه چرا تموم میشه دوباره شروع میکنه سه روز گریه کنه

کاربری گل مهرم نمیدونم چی شد هر چی میزنم رمز عبورم نمیاد میزنه اشتباه خیلی ناراحتم 

بذار گریه کنه باید رفتار نرمال رو یاد بگیره متاسفانه شما یه مادر باج بده هستی و اونم دیده با غمباد ...

دقیقا همین جوره از بس ترسیدم گریه کنه زود میگم باشه باشه 

کلاس رقص که یکی از دوستان گفتن خیلی کمکش میکنه بعضی باشگاهها دارن. دوستم دخترش و برد کلاس رقص کلی ش ...

نمیدونم اطراف من داره یا نه

همونطور که کم توجهی رو روح و روان بچها اثر خوبی نداره توجه زیاد هم همینطوره بنظر من توجه زیاد شما ...

دقیقا 

رقیب هراس هم شده 

اینقدر تمام توجه مادر بهش بوده   اگه مادر با کار یا کس دیگه ای وقت بذاره حسودیش میشه و واکنش نشون میده 

آدم نباید از رفیقش تمام  توجه رو بخواد 

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

دختر من زود خسته میشه و اینکه هیچ کاری براش تمومی نداره مثلا بریم مهمونی میگه چرا بریم خونه یا یکی م ...

اشکالی ندارد

از این به بعدو بچسب 

پس یکدفعه چیزی رو عوض نکن

خیلی آروم شروع کن به تغییرات

اول روزی یک ربع براش وقت بذار باهاش بازی کن

بعد میبریش پارک قبلش بگو روزی دو ساعت مثلاً

ساعتو دیگه الان بلده بگو دو می‌ریم چهار برمیگردیم

یک ربع به چهار شد یادآوری کنم بگو یه ربع دیگه چهار میشه

واسه چهار اعلام رفتن کن

اگه مقاومت کرد که نیاد چند بار باید مثل بچه‌ها بازیش بدی. مثلاً بگی بیا تا خونه، مسابقه بدیم یا بیت تا خونه قصه بگیم یا هر چی که به ذهنت میاد تا یه مدت باید بازیش بدی تا یاد بگیره سر تایم بیاد.

تازه وقتی بفهمه راه برگشت شیرینه و خونه هم مثل پارک شیرینه خودش راهی میشه دیگه بهونه نمی‌گیره

احساس می‌کنم بیشتر خود شما کلافه و خسته هستید

بهتره روی خودتون کار کنید

بذاریدش کلاس ورزشی و کنارش هم خودتون همونجا با جای دیگه ورزش کنید 

روحیه‌اتون بهتر میشه

شما چون شهر غریب هستید احساس خوبی ندارید

بهتره خود شما هم دنبال برنامه یا دوست باشید واسه خود شما هم خوبه

توضیح دادم دختر من هیچ کاری براش تمومی نداره پارک بریم موقع برگشت گریه میکنه که چرا میریم خونه مهمون ...

خب براش برنامه بچین ، مثلا بنویس دوشنبه میریم‌سینما ، پنج شنبه میریم پارک ، اینجوری کل هفته منتظر این دو روز میمونه و خوشحاله ، تموم هم بشه میدونه قراره مثلا دوباره دوشنبه هفته بعد بره ، 

سعی کن یه دوست خوب براش پیدا کنی بتونه وقتشو با اون پر کنه ، یه روز توی هفته شما برید خونشون یه روز اون و مادرش بیان ، شرایطشتون مشابه باشه تک فرزند باشن که بتونید برنامه بریزید با مادرش

توی خونه بهش مسئولیت بده مثلا بگو هر وقت قیمه پختم تو باید لپه پاک کنی ، یا مثلا سبزی پاک کنی ، بعدم که انجام داد تشویش کن 

حتما حتما محبت کلامی داشته باش ، قربون صدقش برو ، از زیبایی هاش تعریف کن ، بهش اعتماد بنفس بده 

حتما بررسی کن که توی مدرسه کسی اذیتش نمیکنه ، چون گاهی پیش میاد بچه ها همدیگه رو اذیت میکنن ،توی جمع راهش نمیدن ، مسخره میکنن یا هر چی 

اینم موضوع هم که دیگه همه میدونیم انقدر شنیدیم ، با هیچگونه نری تنهاش نزار ، نه عمو نه دایی نه هیچ کس دیگه 

دقیقا همین جوره از بس ترسیدم گریه کنه زود میگم باشه باشه 

بچه باید گریه کنه 

تازه خیلی وقتا گریه نیست فقط ادای گریه س 

بچه در حال کشفه 

دنبال پیدا کردن راهه 

دنبال پیدا کردن روشه

خیلی براش وقت نذار 

فرصت بده  احساس نیاز به همبازی و دوست توش به وجود بیاد 

اون الان فکر میکنه همه باید با محبت و دلسوزی بیان سمتش و تحویلش بگیرن 

به نظر منم با اشتیاق و مثلا بخاطر همبازی و رفیق پیدا کردن براش  به فکر بچه دوم باشین

ای بر پدرت دنیا آهسته چه ها کردی

بچه باید گریه کنه تازه خیلی وقتا گریه نیست فقط ادای گریه س بچه در حال کشفه دنبال پیدا کردن راهه دنبا ...

خیلی دوست داشتم میتونستم بیارم و واقعا هم ناراحتم ولی نشد 

مستاجریم اوضاع مالی متوسط از اونورم یه مقدرا ناباروری داریم باردارم نمیشم 

خب براش برنامه بچین ، مثلا بنویس دوشنبه میریم‌سینما ، پنج شنبه میریم پارک ، اینجوری کل هفته منتظر ای ...

از وقتی مدرسه باز شده واقعا بیرون رفتن سخته خیلی تو نوشتن تکالیفش کنده زود خسته میشه ۴ یا ۵ ساعت طول می کشه 

و زمانی نمیمونه برای بیرون رفتن و نفریح فقط اخرای هفته میریم 

اشکالی ندارداز این به بعدو بچسب پس یکدفعه چیزی رو عوض نکنخیلی آروم شروع کن به تغییراتاول روزی یک ربع ...

من دیگه ۲۰ ساله تو این شهرم نشد یه دوستی پیدا کنم همه دوستام تو شهر خودمم من هیچوقت جلوی دخترم نمیگم تنهام و ....

ولی حقیقت من خودمم بهتر از دخترم نیستم

اسی حتما حتما بچه رو ببر کلاس ورزش کلاس رقصصد در صد تاثیر داره

اخه یه مشکل دیگم هست دخترم به خاطر  تصادفس یکم پای چپش عقب میمونه که خیلی مشخص نیست ولی کارای بپربپر ایناها یا دویدنو نمی تونه مثل بچه اای دیگه خوب انجام بده میترسم بیشتر سر شکسته بشه یا بچه ها مسخرش کنن تو مدرسه دوستاش هواشو دارن

یک دلیل افسردگیش به خاطر همین درس،و مدرسس که نمیتونه خوب جواب بده تمرکز نداره

دقیقا رقیب هراس هم شده اینقدر تمام توجه مادر بهش بوده اگه مادر با کار یا کس دیگه ای وقت بذاره حسود ...

دقیقا از،بچه کوچیگ خیلی خیلی متنفره