2777
2789
عنوان

دانستنی راجب قرآن

1214 بازدید | 100 پست

پارت اول 

بچها من داشتم قران میخوندم بعد این آیه اومد لا الشمس ینبغی لها ان تدرک القمر و لا الیل سابق النهار و کل فی فلک یسبحون..

خدا درمورد ماه و خورشید حرف زده ن زمین بعد گفته همشون در یک مدار می چرخند..

چرا کسی حرف قرآن رو قبول نداره این ناسا همش علکیه گور باباشون مخصوصا فیلم ساختگی سفر به ماه

خدایا .. شکرت

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وتری الجبال تحسبها جامدة و هی تمر مر السحاب» 

«و می بینی کوهها را و گمان می کنی که ایستاده است در حالی که آنها مانند ابرها در حرکت هستند. »

چطور میشه کوه مانند ابر در حرکت باشه جز چرخش زمین ؟

کاربر آقا😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....Kindman

پارت ۲ .. 

درمورد ستارگان..

خدا به جایگاه ستارگان قسم خورده و فرمود این قسم عظیمی است اگر میدانستید و در جای دیگه قرآن آمده ما برای آسمان نگهبانانی قرار دادیم و در جای دیگه فرمود آسمان را بوسیله ستارگان زینت دادیم و برای حفاظت از شر هر شیطان (و حفظِِ من کل ِ شیطانِِ مارد) و اگر یکی از شیاطین بخواهد( به فرشتگان یا خدا و هر چه بالای آسمانه) تجسس کند با شهاب سنگی هدفش قرار میدهیم ..

پس اگر شهاب سنگ دیدید باید قدرت خدا را بفهمید و بدانید شاید این شهاب سنگ برای نابودی شیاطینه و این حس مثبتی ک ازش میگیریم به همین دلیله چون از یک شیطانی خلاص شدیم😴

خدایا .. شکرت