2777
2789
عنوان

مادر پدرم با برادر متاهلم بدجور بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15550 بازدید | 241 پست
کار داداش و زن داششت که درست نیست. ولی پدر و مادرت هم بد زدن همه روابط خراب و ویران کردن. بگو حالا ...

من هنوز کلا سر این داستان با مامانم حرفی نزدم ، تصمیم دارم دخالت نکنم بحث اینا خیلی ناجوره هرچی بیشتر چوب بکنی توش بدتر بوش میاد بالا

رو سر این پسره قسم می‌خوردم هااااا رفت آمد خونوادگی داشتن ،این دراومد

یکم سرشون به سنگ بخوره دست از دوست و رفیق بردارند 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

از طرفی موندم کلی راست می‌گه کی دروغ از طرفی دلم برا داداشم میسوزه اسفند رو آتیش بود گفتم الانه سکته ...

کاش به داداشت میگفتی از اون پسره شکایت کنه بابت تهمت و افترا و آبرو ریزی اینجوری قانونی پدرومادرتم حقیقتو میفهمیدن

من شوهر دارن هنوز به پوشش من کار دارن که چرا اینو میپوشی اونو میپوشی ، من دایورت میکنم شوهرم هم چند ...

شخصیت کنترلگر و دخالت گر دارن 

حتما جلوی کاراشون رو بگیرید 

وگرنه همسراتون جلوشونو با بی احترامی میگیرن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

چرا میگید به پدر و مادر ربطی نداره؟😑

ربط داره ولی بد واکنش نشون دادن می تونستن به خوبی و دلسوزی و نصیحت برن صحبت کنند 

یه عده انقدر علاف هستن که راه میافتن دعوا که چرا نظر مخالف من لایک کردی! 😂 در این حد عجیبند!

فقط این وسط تو اصلا خودت قاطی دعوا نکنطرف داری هیچ کس نکنخودشون باهم کنار میان

من کلا کشیدم کنار حتی داداشم زنگ زدم بخاطر عکس دستش بود گفتم چی شده دهنش باز شد کاری از من یکی برا اینا ساخته نیست 

داداشم رفیق بازه زن شوهر کلا با کاپل های متفاوت میپرن رفیق بازی میکنن با فامیل رفت آمدی ندارن ، بین ...

داداشت چه دروغی به مامانت گفته؟ 

گفتی داداشم به سرش میزنه دروغ میگه به مامانم، مامانم باور نمیکنه

من کلا کشیدم کنار حتی داداشم زنگ زدم بخاطر عکس دستش بود گفتم چی شده دهنش باز شد کاری از من یکی برا ا ...

طرف هرکدوم بگیری بعدا اون طرف دعوا ازت کینه به دل میگیره

مادر و پدر هم الان عصبی هستن

کم کم همه چی اروم میشه