2777
2789
عنوان

مادر پدرم با برادر متاهلم بدجور بحثشون شده

| مشاهده متن کامل بحث + 15551 بازدید | 241 پست
کاش به داداشت میگفتی از اون پسره شکایت کنه بابت تهمت و افترا و آبرو ریزی اینجوری قانونی پدرومادرتم ح ...

گفتم اتفاقا ،میگ مردمی حلش میکنم ،قانونی فایده نداره(مردی یعنی پسره رو جایی خفت کنن جوری بزنن سه ماه بیوفته تو خونه) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شخصیت کنترلگر و دخالت گر دارن حتما جلوی کاراشون رو بگیرید وگرنه همسراتون جلوشونو با بی احترامی میگیر ...

نمیشه خواهر تلاش زیاد کردیم اون خواهرم چادری محجبه س به اونم گیر میدن چرا چادر میپوشی 

من شوهر دارن هنوز به پوشش من کار دارن که چرا اینو میپوشی اونو میپوشی ، من دایورت میکنم شوهرم هم چند ...

من نمیگم کار کی درست بوده یا غلط ولی کلا انگار شما خواهر و برادر احترام گذاشتن به پدر و مادر رو بلد نیستین اون از برادرتون گلدون شکسته اینم از همسر شما نبین کسی وز وز کنه خیلی زشته

من هنوز کلا سر این داستان با مامانم حرفی نزدم ، تصمیم دارم دخالت نکنم بحث اینا خیلی ناجوره هرچی بیشت ...

والا داداش منو خانومش هم تو همچین اکیپی هستند و خیلی وقتها جلوی ما دعواشون شده سر این گروه ولی ما دخالت نمی‌کنیم اصلا چون خودشون باید به فکر زندگیشون باشند 

نهایتا بهش گوشزد کردیم رفت آمد نکنید با این گروه و زندگیتون و بچتونو به فنا ندید ولی وقتی گوش نمی‌دن دیگه خود دانن

داداشت چه دروغی به مامانت گفته؟ گفتی داداشم به سرش میزنه دروغ میگه به مامانم، مامانم باور نمیکنه

احتمالا تایپ می‌کردم حرف آخر درست نزده ، میگم داداشم میگه پسره دروغ میگه مامانم باور نمیکنه حرف داداشم رو

نمیشه خواهر تلاش زیاد کردیم اون خواهرم چادری محجبه س به اونم گیر میدن چرا چادر میپوشی

خب پس آخرش همسراتون با یه دعوای اساسی کاری میکنن کلا قطع رابطه بشه 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

ببخشید من درست متوجه شدم یا نه داداشت و زنش از اونان که با زوج های دیگه دوست میشن و زن و شوهر با اونا رابطه نامشروع برقرار میکنن؟ یا من اشتباه فهمیدم 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر... 

من نمیگم کار کی درست بوده یا غلط ولی کلا انگار شما خواهر و برادر احترام گذاشتن به پدر و مادر رو بلد ...

شما از تاپیک من برو بیرون همین الان بحث نکن دیگ ، همسر من جلو خونواده خودشم میاسته بخاطر من ، اول احترام من واجبه بعد بقیه نفر اول زندگیش اولویت اول آخرش منم ن کس دیگ 

چرت وپرت میگن محاله به پدرمادرربطی نداشته باشه حتی اگه متاهل باشیم

نه عزیزم ربطی نداره بهشون 

زن و شوهر ازدواج کردن و رفتن 

بد و خوب زندگی خودشونه 

بخوان دخالت کنن بچه ها قطع رابطه میکنن 

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق ♥️🍃😍             پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

والا داداش منو خانومش هم تو همچین اکیپی هستند و خیلی وقتها جلوی ما دعواشون شده سر این گروه ولی ما دخ ...

منم همینو میگم آدم باید گاهی تجربه کنه بیوفته تو چاه تا عبرت کنه ،همیشه نصیحت جواب نمی‌ده 

از اول بخون دوتا سه تا پیام اول منو

خوندم بخاطر همین شک ام بیشتر شد اگه از اونان که حق داشتن پدر مادرت 

دنبال عیب و ایرادی ؟؟؟ به جای اینکه یه ذره بین دستت بگیری یه آینه دستت بگیر...