من شهر دیگ زندگی میکنم دورم از همه خونوادم ، امشب دیدم عکس دست زخمی باند پیچی استوری گذاشته داداشم اونم کلوزفرند زنگ زدم کجا خودتو به فنا دادی گفت از مامان جانت بپرس گفتم چی شده دهنش باز شد هرچی فحش دهنش رسید داد مامان بابامون رو ،گفت دیشب یک کاره اومدن خونه ما شروع کردن دعوا کردن جلو چشم خودم به زنم گفتن خرابه هرزه س ، میخواد مهریه ش بگیره طلاقش بگیره ،سرتو شیره میماله ، اون بین بحث فحش ها داداشم عصبی شده گلدون شکسته دستش با همون پاره شده ،مامانم جارو برداشته گلدون شکسته رو جمع کنه خورده شیشه رو با جارو زده تو سر عروسمون که دست تو باید اونجوری میشد ، کلی حرف زده بهش داداشم هم فحش داده اینا بعد کلی بحث رفتن خونه خودشون ، حالا گفتم چرا یهویی اینجوری پریدن به شما چیشده مگ؟؟؟؟ هستید بقیه رو بگم؟
من شوهر دارن هنوز به پوشش من کار دارن که چرا اینو میپوشی اونو میپوشی ، من دایورت میکنم شوهرم هم چند ...
من نمیگم کار کی درست بوده یا غلط ولی کلا انگار شما خواهر و برادر احترام گذاشتن به پدر و مادر رو بلد نیستین اون از برادرتون گلدون شکسته اینم از همسر شما نبین کسی وز وز کنه خیلی زشته
من هنوز کلا سر این داستان با مامانم حرفی نزدم ، تصمیم دارم دخالت نکنم بحث اینا خیلی ناجوره هرچی بیشت ...
والا داداش منو خانومش هم تو همچین اکیپی هستند و خیلی وقتها جلوی ما دعواشون شده سر این گروه ولی ما دخالت نمیکنیم اصلا چون خودشون باید به فکر زندگیشون باشند
نهایتا بهش گوشزد کردیم رفت آمد نکنید با این گروه و زندگیتون و بچتونو به فنا ندید ولی وقتی گوش نمیدن دیگه خود دانن
من نمیگم کار کی درست بوده یا غلط ولی کلا انگار شما خواهر و برادر احترام گذاشتن به پدر و مادر رو بلد ...
شما از تاپیک من برو بیرون همین الان بحث نکن دیگ ، همسر من جلو خونواده خودشم میاسته بخاطر من ، اول احترام من واجبه بعد بقیه نفر اول زندگیش اولویت اول آخرش منم ن کس دیگ