2777
2789
عنوان

من خسته ترین آدم روی زمینم

230 بازدید | 15 پست

پسرم به دنیا اومد یه روز خوش ندیدم یه ناهنجاری داشت باید عمل میشد عمل کردیم بچه یکساله رو بردم عمل کردن بعد حرف نمی‌زد بردم گفتار درمانی اما هنوزم بی توجه نسبت به حرف زدن نزدیک سه سالشه یکبار به من نگفته مامان دلم خیلی پره بردم متخصص مغز و اعصاب کودکان دارو داده بهتر شده ولی من خسته شدم افسرده شدم هر روز گریه میکنم از صبح تا شب لب به هیچی نمی‌زنم همه نگرانی این بچه است الان شش ماهه میبرم گفتار درمانی 

انسان ها همان چیزی هستند که در آینه می بینند😎🥺😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرمنده میپرسم اتیسم نیست؟چون گفتی بی توجهه

نه حرف مو گوش میده و متوجه میشه همه آزمایشات انجام دادن فعلا کلمات کم کم میگه صدای حیوانات

نه حرف مو گوش میده و متوجه میشه همه آزمایشات انجام دادن فعلا کلمات کم کم میگه صدای حیوانات

خب پس نگران نباش بعضی بچه ها دیر شروع میکنن به حرف زدن همون گفتار درمانی رو ادامه بده ایشالا زوده زود خوب بشه

دختر  دختر خالم ۶ سالش بود زبون اومد 

ی فیلمی هم هست پدر ان دیگری برو بیین بچه ۶ سالشه حرف نمیزنه ولی خیلی باهوشه بنظرم بچه تو هم همینه 

عزیزم من پسر دختر داییم تا 7 سالگی اصلا زبون باز نکرد حتی کلاس اول و دوم مدرسه خاص رفت اما درست شد الانم حرف میزنه و مدرسه عادی میره، اگر شنواییش خوبه مطمئنا درست میشه صبوری کن خواهر 

دل نهادم به صبوری که جز این چاره ندارم 🩵

ولی درکت میکنم الهی خدا هیچ کس و با بچش امتحان نکنه ولی ی نصیحت همین که کنارته همین که داریش همین که ...

میدونم ولی. میگم حرف بزنه بخدا خسته شدم