2777
2789
چی !تقصیر من بود پاگشا نکرده؟

بابا وقتی یکی ی کاری برات نمیکنه نیاز نیست بگی اگر بگی خودت کوچیک میشی ، فقط متقابلاً توهم اون‌کارو براش نکن 

چه دیر چه زود کار اون‌ خواهرشوهر کوچیکه هم پیش تو میفتاد ک اون موقع جوابشو بدی نیاز نبود خودتو کوچیک کنی 

شوهرت هم مادرشه باید احترامش نگه داره (نمیگم بزاره سواستفاده کنن ولی احترام بذاره چون احترام والدین جدا از هرچیزی واجبه) ، اونم تو عزای مادرش ک خب واقعاً غم از دست دادن مادر خیلیه تو هر سنی باشی

خدایا بسهه دیگهههه ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگ سرما میخوردن منو شوهرم بدبخت بودیم ک چرا زنک نزدیم بهشون .مادرشوهرم اگ نوه هاش یبوست هم داشتن بای ...

میکم اونا دختراشون نمی گن بده تو میگی دو طرفه سیاست نداری ها

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

شاید ی مشکلی داشته نمیخاستن جلو کسی بگن مگه خونه مال توست ؟؟خونه برادر اون هست گلم بنده هم داداشم شش ...

من کجای حرفم گفتم نیان؟

انفاقا اونا همیشه میومدن ولی یکبار ب من نمی‌گفتند بیا.همه چی دوطرفه باید باشه.

۳ ساله عروسی کردم خواهر شوهرام ی بار بم نگفتن بیا.

منم حالشونو می‌پرسیدم ولی وقتی خواستیم منو شوهرم بار کنیم کلا واسهدهمه چیز تنها بودیم ی بار زنگ نزدن کاری چیژی نداری ای عروس

چون مادرش زنگ زده بود بم گفت باید زنگ بزنی ب خواهرشوهرت بهش گفتم زنگ نمیزنم ب این دلیل

هیچ وقت دلیل کارهات مستقیم نگو.   تا مستقیم هم حرف نشنوی.  

بگو باشه زنگ می زنم و بعد بگو یادم رفت.   همین تموم شد و رفت 

یا دعوت نمی کنه به درک.   تو هم دعوت نکن. چیزی که عوض داره گله نداره 

الکی خودت ادم بد ماجرا کردی و کلی هم حرف شگفتی و 

ممده و ننه اش هم اخر دست رفتن تو بغل همدیگه!   

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

ن ولی این همه بچه ننه بودن یعنی چیمن این همه حرف خوردم اشکال نداشت؟

عزیزم نمیدونم چند سالته اما اول. راهی ...یادت باشه سبک رفتاری حل مشکلات با همه آدما گفتمان نیس ...بعضی ها تغییر رفتار بعضی ها بی تفاوتی بعضی دوری بعضی زور و ....بنظرم بشناس خانواده همسرت رو اونا زبان گفتمان ندارن رفتارت رو تغییر بده 

من کجای حرفم گفتم نیان؟انفاقا اونا همیشه میومدن ولی یکبار ب من نمی‌گفتند بیا.همه چی دوطرفه باید باشه ...

این چیزها رو باید به شوهرت بگی نه اینکه بری بزاری کف دست اونها 

چقدر تو رو بازی می کنی! 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

هیچ وقت دلیل کارهات مستقیم نگو. تا مستقیم هم حرف نشنوی. بگو باشه زنگ می زنم و بعد بگو یادم رفت. ...

منم خداشاهده کاری نداشتم ک چرا دعوت نکرده.

ولی خیلی از من انتظار داشتن.اگ یبار بهشون تبریکی چیزی نمیگفتم مادرشوهرم منو میشست‌.

چرا باید همه چی یکطرفه باشه؟

حتی واسه جهاز برون هم نیومدن دیگ فکرشو کننننننننن

من به شخصه اصن حوصله این خاله زنک بازیارو ندارم خدارو شکر اینقدر کار مهمتر سرم ریخته که نخوام فک کنم جاریم چی گفت خواهر شوهرم چی گفت 

خودتو سرگرم کن با چیزای خوب

صلواتی برای ظهور

اسی نباید میگفتی دخترت منو دعوت نکرد

کلا تجربه نشون داده مادر و خواهر تا ب عروس میرسن غیر منطقی ترین آدما میشن 

مادرشوعرت خیلی بی فرهنگ بوده ک حرفت رو ب دختر بزرگش گفته

خواه شوهرت بی شعور بوده ک دعوا راه انداخته 

باهاشون صمیمی نسو

منم خداشاهده کاری نداشتم ک چرا دعوت نکرده.ولی خیلی از من انتظار داشتن.اگ یبار بهشون تبریکی چیزی نمیگ ...

هرچی مادر شوهرت گفت نشنیده بگیر مهم نیست جی میگه  وقتی داره زور میگه...  

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱
این چیزها رو باید به شوهرت بگی نه اینکه بری بزاری کف دست اونها چقدر تو رو بازی می کنی!

خب شوهرم خودش میدونست‌.مادرش گیر داده بود ب منو شوهرم میگفت باید یکسره حال همین دخترمو بپرسین دخترش هم متاهل دوتا بچه داشت.

من جرعت نداشتم تبریکی بهش نگم روزگارمو مادرشوهرم سیاه میکرد.خب من تازه عروسشون بودم چرا اینقدر پرو بودن .۱ بار بم نگفتن بیا خونمون