2777
2789
اشتباه شما اینه که به مادر شوهرت گفتی چرا خواهر شوهرم دعوتم نکرده

مادرش ب من زنگ میزد یکسره میگفت باید سراغ همین خواهرشوهرتو بگیری.سرما میخورد من بدبخت بودم میگفت باید بهش زنگ بزنی خب مگه همه چی دوطرفه نیس چرا فقط ما باید جور اونارو بکشیم مگه واسم چی کار کرده بودن؟

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دعوتت نکرد ،تو هم دعوتش نکنولی مادرشوهرت می تونست آرومتر جوابتو بده،کلا اگر هم گلایه ای بود باید به ...

مادر شوهرم گیر داده بود بهم باید ب دخترام احترام بزاری گفتم چرا بزارم وقتی نزاشتن

اینکه گلایه کردی خودتو تحقیر کردی ادم جایی حرف میزنه که حرفش ارزش داشته باشه وقتی این همه داستان درس ...

همه چی دوطرفه اش خوبه‌.من دوطرفه میخاستم.

اونا میگفتن تو باید ۲۴ ساعت ب ما زنگ بزنی اگ خواهرشوهرام سرما میخوردن من بدبخت بودم اگ زنگ بهشون نمیزدم.

چی !تقصیر من بود پاگشا نکرده؟

واقعا انتظار داشتی بگن کار بدی کرده پاگشا نکرده

خودتو بی عزت کردی

خدایا شکرت.  پیرو فیک بودن بعضیا  امشب دلم می خواست منم فیک بودم دردام همه ساخته خیالاتم بود همه ی همش برای این بود که نی نی سايت‌یها بهم توجه کنن کاش نوجوانی بودم که همه رو سر کار گذاشته  یا مردی بودم که میون زنا خودمو بانو جا زدم.

واقعا انتظار داشتی بگن کار بدی کرده پاگشا نکردهخودتو بی عزت کردی

عزیزم اونا ب من‌گیر داده بودن باید زنگ بزنی ب این خواهر شوهرت ک پاگشات نکرده والا اونا خودشونو حقیر کردن.

واقعا انتظار داشتی بگن کار بدی کرده پاگشا نکردهخودتو بی عزت کردی

اگ سرما میخوردن منو شوهرم بدبخت بودیم ک چرا زنک نزدیم بهشون .مادرشوهرم اگ نوه هاش یبوست هم داشتن باید زنگ میزدم بهشون ک خوب شدن.

من تازه عروس بودم چرا اینقد از من انتظار داشتن؟.مگه همه چی دوطرفه نباید باشه؟

پس از منم انتظار نباید داشته باشن ۲۴ ساعت مادرشوهرم بم زنگ میزد میگفت بگو خواهرشوهرت بیاد خونتون بهش ...

شاید ی مشکلی داشته نمیخاستن جلو کسی بگن مگه خونه مال توست ؟؟خونه برادر اون هست گلم بنده هم داداشم شش ماه ازدواج کرده نشد دعوت کنم به دلایلی اونا زنگ میزنن حال منو میپرسن میگن بیا سربزن یعنی حتما باید دعوت کنم اگر دعوت نکردم باید قید خونه برادرم بزنم ؟؟؟؟شاید شوهر بنده یک  مشکلی داره دوست نداره خانواده من پا بزارن تو خونش یعنی نباید من برم خونه داداشم چون دعوتش نکردم ؟؟

مادرشوهرت خیلی سلیطه بازی دراورده نمیفهمم این وسط به خواهرشوهر بزرگت چ ربطی داشت خودشو انداخته وسط

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

عزیزم گذشته از اینگه‌مادرشوهرت بزرگی کردن بلد نیست شما هم سیاست‌نداشتی

از این به بعد با این خانواده باید خیلی محتاط برخورد کنی.

زیاد بهشون رو نده و‌رفت و آمد نکن. هیچ احساس صمیمیتی نزار ایجاد بشه. هیچ اطلاعات شخصی از زندگی خانوادگی خودت و‌همسرت بهشون نده ولی با پنبه سر ببر. اینطور هم نباشه فکر کنن پسرشونو گرفتی

کارت سخته