2777
2789
منم خداشاهده کاری نداشتم ک چرا دعوت نکرده.ولی خیلی از من انتظار داشتن.اگ یبار بهشون تبریکی چیزی نمیگ ...

خب الان می شستت جواب می دادی؟  همون لحظه جواب بده 

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

خب شوهرم خودش میدونست‌.مادرش گیر داده بود ب منو شوهرم میگفت باید یکسره حال همین دخترمو بپرسین دخترش ...

چه جوری روزگارتو سیاه میکنه وقتی تحویلش نگیری... عادت رده زور بگه چون شما گوش میکردی

ܟ߭ܥ⁧⁧⁧ߊ⁧⁧⁧ࡅ࡙ߊ⁧⁧⁧ܝܝ݅ܝܭܝ⁧⁧⁧ࡅߺ߳ࡉ🌱

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خب شوهرم خودش میدونست‌.مادرش گیر داده بود ب منو شوهرم میگفت باید یکسره حال همین دخترمو بپرسین دخترش ...

انقدر مادرشوهر من می گفت باید زنگ بزنی همیشه می گفتم باشه بعد می گفت چرا زنگ نزدی می گفتم یادم رفت.  انقدر این چیزها تکرار شد که دیگه از رو رفت 

اسی نباید میگفتی دخترت منو دعوت نکردکلا تجربه نشون داده مادر و خواهر تا ب عروس میرسن غیر منطقی ترین ...

خب مادرشوهرم گیر داده بود ب منو شوهرم ک باید زنک بزنید ب این خواهرشوهرم اگ سرما میخوردن خودشو بچه هاش منو شوهرم بدبخت بودیم ک چرا زنک نزدیم. خب من عروسشون بودم تازه عروسی کرده بودم پُر دهنم شد ب خون با این کاراشون.

مادرش ب من زنگ میزد یکسره میگفت باید سراغ همین خواهرشوهرتو بگیری.سرما میخورد من بدبخت بودم میگفت بای ...

بی سیاستی دیگه

هرچی گفتن بگو باشه

فقط یک کلمه مختصر و مفید فقط باشه

بعد کار خودت بکن

بگه زنگش بزن بگو باشه نه دلیل بیار نه توجیح

بگه دعوت کن بگو باشه

کارخووت بکن بعد چند دفعه دیگه نیمگن

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
چه جوری روزگارتو سیاه میکنه وقتی تحویلش نگیری... عادت رده زور بگه چون شما گوش میکردی

دقیقا ادم اگه خودش دولا نشه کسی هم نمی تونه رو پشتش سوار بشه 

مادرشوهرت خیلی سلیطه بازی دراورده نمیفهمم این وسط به خواهرشوهر بزرگت چ ربطی داشت خودشو انداخته وسط

مادرشوهرم عوضیه ک فقط خدا میشناسش.

فک کن اون همه جا تو خونه.تا پسرشو دیده رفته پیشش گریه کرده.

انقدر مادرشوهر من می گفت باید زنگ بزنی همیشه می گفتم باشه بعد می گفت چرا زنگ نزدی می گفتم یادم رفت. ...

آفرین

منم از بس گفتم باشه و تاییدشون کردم بعد کار خودم کردم

یبار مادرشوهرم با غیض گفت هرچی به تو میگیم میگی باشه ولی کار خودت میکنی و چند ساله دیگه نگفتن😂😂

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
عزیزم گذشته از اینگه‌مادرشوهرت بزرگی کردن بلد نیست شما هم سیاست‌نداشتیاز این به بعد با این خانواده ب ...

پسرشون واسه خودشون کی پسرشونو خاست خب بیان ببرنش. من مث چی پشیمونم افتادم تو این خانواده

این همه ادم گیر کیا افتادم گیر بازیگرا

زنگ نمیزدی خب

خب زورم میکرد.

دختراشم بهم پیام میدادن چرا اون روز بهمون زنگ نزدی.مگه میشه کاری واسه کسی نکنی بعد ازش هم توقع داشته باشی والا مگه برعکسه من تازه عروسشون شده بودم

آفرینمنم از بس گفتم باشه و تاییدشون کردم بعد کار خودم کردمیبار مادرشوهرم با غیض گفت هرچی به تو میگیم ...

اینا بهم پیام دادن شستنم ک چرا اونبار سر اون چیز بهمون زنگ نزدی والا ادم نمیتونه همه چیو بنویسه حوصله ندارم نفرت دارم از همه چی

آفرینمنم از بس گفتم باشه و تاییدشون کردم بعد کار خودم کردمیبار مادرشوهرم با غیض گفت هرچی به تو میگیم ...

یعنی به جایی می رسن که حس می کنند اگه بازم بگن و عروس انجام نده خودشون دیگه سبک کردن!

چون باشه هم می گیم نمی تونند باهامون بحث کنند از اون طرف هم می گیم یادمون رفت دیگه ادم هم که یه چیزی یادش بره مقصر نیست که بتونند دعواش کنند