2777
2789
بی سیاستی دیگههرچی گفتن بگو باشهفقط یک کلمه مختصر و مفید فقط باشهبعد کار خودت بکنبگه زنگش بزن بگو با ...

خب نمیفهمیدددددددددن. دعوا درست میکردن اگ زنگ نمیزدم هزار بار شوهرمو پُر کردن بگو زنت بهمون زنگ بزنه.منو شوهرم هزاران بار افتادیم ب جون هم دیگه.من تازه عروس اینا بودم اونا باید بهم احترام میزاشتن چرا فقط یک طرفه بعضیا توقع دارن اخه

اینا بهم پیام دادن شستنم ک چرا اونبار سر اون چیز بهمون زنگ نزدی والا ادم نمیتونه همه چیو بنویسه حوصل ...

چه اصراری داری پیام جواب بدی.  پیام پاک کن انگار برات نیومده  

یه عده فقط می خوان ثابت کنند که از همه بدبخت تر هستن!  اینها واقعا بدبختند.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انقدر مادرشوهر من می گفت باید زنگ بزنی همیشه می گفتم باشه بعد می گفت چرا زنگ نزدی می گفتم یادم رفت. ...

من مادرشوهرم و خواهراش میدونی چقد دعوا درست کردن سر اینکه چرا من زنگ نمیزدم بهشون.

من دوس نداشتم زنگ بزنم چون هیچکاری واسم نکرده بودن یکبار وقتی عقد بودم بم نگفتن بیا خونمون 

واسه بار کردن ۱۰ بار تا للان بار کردم یک بار کسی از خانوادش نگفت کاری چیزی ندارین؟

فقط واسه خودشون زرنگن

چه اصراری داری پیام جواب بدی. پیام پاک کن انگار برات نیومده

بم گفت تو با بی آبرویی دنبال شوهر میگشتی تو بودی جواب نمیدادی همینطور نگاه گوشیت میکردی واقعا‌؟

بابا وقتی یکی ی کاری برات نمیکنه نیاز نیست بگی اگر بگی خودت کوچیک میشی ، فقط متقابلاً توهم اون‌کارو ...

مادرشوهرم هزاران بار مادرشو از خونش انداخت بیرون.هیچکذوم مادر خودشونو گردن نمی‌گرفتن

بم گفت تو با بی آبرویی دنبال شوهر میگشتی تو بودی جواب نمیدادی همینطور نگاه گوشیت میکردی واقعا‌؟

چقدر بی شعور هست 

البته من یه بار خواهرشوهرم زنگ زد دعوا. تا الو گفتم صدای جیغش از اون طرف می امد. بعد دیگه قطع کردم.  دوباره زنگ زد جواب ندادم.  تو گوشی خودم هم پیام و تماس هاش گذاشتم تو لیست سیاه

بره گم شه از اون دور می خواد هر وقت اراده کرد گوشی برداره و برینه تو زندگی من تا عقده های خودش خالی کنه 

چقد حالم بهم خورد از این همه پیام که همشون  اکثرا به اسی پریدن واقعا ادمو روانی می کنید ادم فکر میکنه دیوونه اس یامشکل داره یا بی سیاست که به خانواده شوهرش گله کرده واونام اومدن بدترشو سرش اوردن لعنت ب این دنیا واقعا ب کجا داریم میریم ما

کل ماجرا اینه گیر ادمهای ناجوری افتادی وشوهرتم بی عرضس... بقیه ی حرفهاهم مرخرفه

دقیقا دقیقااااااااااااااااا.خدا ایشالله خیرت بده منو فهمیدی

شوهرم خیلی بی عرضه اس دوسدارم بکشمششش.

چیکار کنم بنظرت ؟

اینها چقدر سلیطه هستن همه اشون بزار تو لیست سیاه

چقد حالم بهم خورد از این همه پیام که همشون اکثرا به اسی پریدن واقعا ادمو روانی می کنید ادم فکر میکن ...

ایشالله هرچی از خدا میخای خدا بهت بده.

قلبمو ب درد اوردن.💔

میگم مادرشوهرم ادم بدیه فک کن چقد دعوا درست کرد حتی مادر خودشو خونه اش راه نمیداد.

امروز شوهرمو دیده رفته تو خیابون پیشش گریه کرده فک کن چقد بازیگرنننننن. شوهرمم دستشو گرفته بردش داخل فک کن یعنی اون همه حرف ک من خوردم هیچی

خب نمیفهمیدددددددددن. دعوا درست میکردن اگ زنگ نمیزدم هزار بار شوهرمو پُر کردن بگو زنت بهمون زنگ بزنه ...

اصلا با ادمایی ک مدام دارن میکوبندت ومیگن بی سیاستی بحث نکن اینا امثال همین مادرشوهر وخواهرشوهرتن

ایشالله هرچی از خدا میخای خدا بهت بده.قلبمو ب درد اوردن.💔میگم مادرشوهرم ادم بدیه فک کن چقد دعوا درس ...

فقط یه چیزو خواهرانه بهت میگم از این قوم بکش بیرون باور کن دست کاری روانیت میکنن کارت برقرص اعصاب میکشه 

میدونم توقلب مهربونی داری فقط انتظار محبت داشتی اما اونا دلتوشکوندن چقد سعی میکنی کارهاشونو ظلشمون رو بگی اما همه دارن بهت حمله میکنن ادما قلب ندارن وجدان ندارن امیدوارم خدا جواب ادمای بدذاتو بده

اگر میتونی همسرت قانع کن باخوبی پشتت باشه ب اینا رو نده

اینا بهم پیام دادن شستنم ک چرا اونبار سر اون چیز بهمون زنگ نزدی والا ادم نمیتونه همه چیو بنویسه حوصل ...

بازم میگم

یه گوش در یکی دروازه

پیام‌دادن؟؟ واکنش نشون نده 

زنگ‌زدن بگو باشه و تمام 

رودررو گفتن هرچی گفتن جواب نده همیشه بی محلی کوبنده ترین جوابه

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اصلا با ادمایی ک مدام دارن میکوبندت ومیگن بی سیاستی بحث نکن اینا امثال همین مادرشوهر وخواهرشوهرتن

بعد تا شوهرمو‌دیدن رفتن بغلش گریه کردن فک کن همین چن وقت پیش منو شستن بهم گفتن تو جطور فلانی.بعذ شوهرم دست مادرشو میگیره میبرش داخل.

نفرت دارم ازشون.

اگ من بهشون زنگ نمیزدم ۱ بار.وای روزگارمو سیاه میکردن دوران عقذمو تا بعد عروسیمو کوفتم کردن میگفتن باید تو فقط ب ما احترام بزاری ما نمیزاریم

😭😭😭😭چون من فقط با شوهرم دوست بودم