2777
2789
عنوان

خانما تو عقد

763 بازدید | 78 پست

چن وقت یبار میرین خونه مادرشوهرتون

و اینم بگید دورین یا نزدیک

من خودم هروقت دعوتم کنن میرم

اینم بگم بعضی وقتا برا شام دعوتم میکنن مثلا عصری ساعت ۵و نیم اینا زنگ میزنن من شوهرم ۷ برمیگرده از سرکارش و میاد دنبالم میریم

مامانم میگ ک باید یکم زودتر دعوتت کنن اینطوری بی احترامیه نظر شما چیه؟؟؟

بکم ب شوهرم ک اگ ی وقت خواستن دعوتم کنن باید زودتر بگن بهم اینم بگم اونا خیلیییی خودمونی رفتار میکنن

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

زودتر بگن ک بهتره اره

خانواده همسر منم خودمونی ان

اینم بگم ک درسته مادرته هم گاهی ناخواسته ممکنه فکرت درگیر حرفاش بشه و خدایی نکرده ب مشکل بخوری ،هرچی خودت صلاح میدونی انجام بده،ب خانواده همسرتم بار بعد خیلی دوستانه بگو عه کاش زودتر خبر میدادین چون من الان یکم کاردارم،حالا امروزو ی کاریش میکنم ولی بار بعد انشالله زودتر خبر بدین

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خوب نمیشه به اونا یاد داد چطوری دعوت کنن. شما هم اگه دوست نداری یه چن بار بگو یه جا دیگه دعوتم، یا ب ...

ب شوهرم میگم ک از طرف خودش بگه بهشون ن من

یبار گفتم مادرشوهرم خیلییییییییی ناراحت شد میگف باید بیای اصلا نمیشه بدون تو و از این حرفا اخرشم رفتم میگف ناراحت میشم بخدا دلمو نشکون خب بیا

کجای آرزو های محال👩🏻‍🦯     متاهلمو متعهد🫀💍✋🏻 طُ در من از من فراوان‌تری:)    کاربری دست ۲ نفره

زودتر بگن ک بهتره ارهخانواده همسر منم خودمونی اناینم بگم ک درسته مادرته هم گاهی ناخواسته ممکنه فکرت ...

اره اونام همش میگن تعارف نداریم باهم ک جوری ک با دخترش راحته با منم هست همشون اینطورین

اره منم دوس دارم یکم زودتر خبر بدن بهم ادم ب هرحال ممکنه یکم کار داشته باشه نتونه

پیشنهاد خوبیه میگم بهشون 👌🏻🧡

بنظر من هم باید یه خورده زود تر زنگ بزنن ،چون اگه بخوای حمام بری لباس اتو کنی یا هر چی دیگه دو یک ساعت و نیم سخته ،ولی به شوهرت به آرومی بگو مثلا وقت نکردم حمام برم اگه میشه از صبح بهم خبر بدین تا با خیال راحت کارام کنم

ما تو ی شهر نبودیم باهم مسیرمون هم دور بود

هر دوماه تقریبا میرفتم 2هفته میموندم

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️

بنظر من هم باید یه خورده زود تر زنگ بزنن ،چون اگه بخوای حمام بری لباس اتو کنی یا هر چی دیگه دو یک سا ...

اوم اره واقعا عجله ای میشه یا میبنی ی جا دیگ دعوتم

میگم ب شوهرم پس 👌🏻🧡

ما تو ی شهر نبودیم باهم مسیرمون هم دور بودهر دوماه تقریبا میرفتم 2هفته میموندم

چقد خوب تنها میرفتی ؟

ب شوهرم میگم ک از طرف خودش بگه بهشون ن منیبار گفتم مادرشوهرم خیلییییییییی ناراحت شد میگف باید بیای ا ...

حساسیت نشون نده. منم یه برادر شوهرم اینجوری دعوت میکنه من نمیرم همسرم مثلا میگه که خانمم نمیرسه بیاد ولی خوب اون کلا مدلش اونجوری بود خانمش دعوت نمیکنه خودشم مرده بلد نیست اینجوری دعوت میکنه

چقد خوب تنها میرفتی ؟

نه بابا

شوهرمم ی شهر دیگه بود کارش هروقت مرخصی میگرفت

از شهر کارش میومد تهران میبردتم خونشون

یکم سخت بود ولی خوش میگذشت

دل اون با میهن و دلِ من باخودش…همون ارتشی مغروری که برای رسیدن بهم از هیچ سختی نترسید🫂❤️