2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

من نکردم ولی کلینیکا انجام میدن دیدم تو اینستا خیلی تاثیر داشتمخصوص همون سفیداست

چرا من انفدر بدبختم 

واقعا به خدا هیچ دختری نداره 

جاهای زیادی دخترارو میبینم 

ولی هیچ کس نیست اینجوری 

اصلا به خدا 

پوستمم سفته عین سنگ 

برای اکثریت عین پنبه میمونه 

چرا من انفدر بدبختم واقعا به خدا هیچ دختری نداره جاهای زیادی دخترارو میبینم ولی هیچ کس نیست اینجوری ...

نه عزیزم همه دارن فقط خیلی زوم نمیشن روش

من بین دوستام هم زیاد دیدم پشت ساق و کنار پهلو و قسمت هیپ دیپ اکثرا ترک دارن

خیلی طبیعیه💕

من مجردم آخه

اون احتمالا برای افزایش وزن هست مثلا یه هو وزنت بالا رفته 

این که گذشت ان شاءالله ازدواج کردی و حامله شدی حواست باشه شکمت مثل من نشه به خدا خیلی غصه میخورم ترکاش قرمز طوریه کاش حداقل ایناهم سفید بشن

نه عزیزم همه دارن فقط خیلی زوم نمیشن روشمن بین دوستام هم زیاد دیدم پشت ساق و کنار پهلو و قسمت هیپ دی ...

نه بابا حداقل روی کمرشون 

روی بازوشون ندارن 

من قسمت بالای شونه ام دارم 

اون احتمالا برای افزایش وزن هست مثلا یه هو وزنت بالا رفته این که گذشت ان شاءالله ازدواج کردی و حامله ...

خیلی ناراحتم 

فکر میکنم مثلا روزی که بخوام لباس عوض کنم 

یا یه لباس عروسی بپوشم 

باید از خجالت بمیرم به خدا 

خیلی حتی از این هم شانس نیاوردم به خدا 

فکر میکنم روزی که ازدواج کنم 

مثلا طرفم ببینه 

میگه این چیه !!

خیلی ناراحتم فکر میکنم مثلا روزی که بخوام لباس عوض کنم یا یه لباس عروسی بپوشم باید از خجالت بمیرم به ...

نه بابا دیگه در این حد هم حساس نیستن ازدواجم کردی اصلا جلوش حساسیت نشون نده خودتم که میگی سفید شدن اونقدری تو چشم نیست