2777
2789

۸۰ گرم طلا برای کارش بهش قرض دادم اولش فرار بود به اندازه پولم شریکم کنه که قبول نکردن و گفتن قرضی هست و به گرم پس میدیم و گرم دقیقش هم حساب کردن که ۷۸ گرم و ۷۰۰ صوت بود 😐😐😐🤦‍♀

حالا پدرم میخواست برای مامانم طلا بخره خواهرم دندوناشو درست کنه امشب گفتم بابا طلاهامو خورد خورد بخر که برات سنگین نشه گفت باشه و سرگرم تعریف با مامانم شدن بعد اومدن گفتن ستیلا ماشینی که برات خریدیم رو در ازای طلاها میزنیم به نامت 

حدودا پول ماشبن همون ۹۰۰ هست  و ۱ سال بیشتره برام خریدن بعد از گرفتن گواهینامه و از اولم گفتن برای خواهرای کوچیکترت هم بعدا این سن میخریم  و برای خودتون 

حالا میدونم بعدا قراره برای خواهرام هم بخرن  ولی الان که طلای منو با این ماشبن حساب کردن😐😐😐😐

اصلا این به کنار من نمیخواستم بدم ماشین طلاهامو میخواستم نگهش دارم به صورت طلا و سرمایه و پشتوانه و فکر دیگه براش داشتم دوست داشتم سر عقد یکی از سرویس هان بهم بدن  

واقعا ناراحتم و از کارم برای قرض دادن طلا پشیموننننن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خانواده آدم ،ادمو گول بزنن و حق ادمو بخورن دنیا آتیش بگیری

پدرم وضع مالیش خوبه 

الانم ظاهرا همه چی خوبه ولی من طلاهامو میخوام قول و قرارمون چیز دیگه ای بود

اگه قرض نداده بودم هم ماشینمو داشتم‌هم طلا پی کاش کمکشون نمیکردم

اینجور که مشخصه گذاشتنت بین دوراهی انتخاب طلا و ماشین اگر واقعا جدی گفتن دیگه پس نمیدن مجبوری یا خورد خورد خودت در آینده طلا بخری یا ماشینت رو تبدیل به طلا کنی و بدون ماشین بمونی یا کلا ماشین رو نگه داری و قید طلاهایی که قرض دادی بزنی

واقعا موضوع ناراحت کننده است که خانواده اینجوری باهات تا کنند

ماشینو بفروش طلاها رو بخر بعد اگه برات خواهرت خریدن گیر بده بگو باید برا منم بگیرید

طلاهای من همه نو و خوشگل بودن اصلا استفاده نکرده بودم میخواستم یکی از یرکیس هام که خیلی خوشگل بود و گرمش هم مناسب بدم سر عثد بهم بدن 

الان بخوام‌بخر باید دست دوم بخرم ضرر نکنم که به درد نمیخوره اونی که میخوام نمیشه

بعدم اگه اجازه صادر بشه و بزارن بفروشم 

اینجور که مشخصه گذاشتنت بین دوراهی انتخاب طلا و ماشین اگر واقعا جدی گفتن دیگه پس نمیدن مجبوری یا خور ...

الان برای عقدم‌میخواستم ازشون بهم بدن ولی طلایی ندارم جز اونایی که بابام خریده 

دیگه خورد خورد در اینده به چه دردم میخوره 

الان برای عقدم‌میخواستم ازشون بهم بدن ولی طلایی ندارم جز اونایی که بابام خریده دیگه خورد خورد در این ...

دیگه دادی رفته هیچ توافق کتبی نکردید عزیزم اعتماد کردی ولی توضیحاتی که میدی یعنی روی حرفشون نیستند و به عبارتی حرفشون سند نیست پس مجبوری به قول اون ضرب المثله نقد رو بچسبی و نسیه رو ول کنی ‌. 

حداقل زود بیوفت دنبال به نام زدن ماشینت که اونم از دست ندی اگرم برات مهم نیست که هیچی بیخیال دیگه الان غصه خوردن فایده ای نداره