2777
2789
عنوان

انتشار تصویر شهید

130 بازدید | 0 پست

⭕️مهم

این کتاب جهاد تبیین خیلی معروفه فکر کنم همه تون بشناسید آقای صلح میرزایی تنظیم کردند با موضوع جهاد تبیین در اندیشه های مقام معظم رهبری از انتشارات انقلاب اسلامی که آثار آقا رو چاپ میکنه  

⭕️آقای صلح میرزایی عضو مجلس خبرگان رهبری و مسول دفتر حفظ و نشر آثار رهبر انقلاب در قم هستند

چند جلسه پای صحبت های ایشون بودم و کلاس ارزشمند ایشون رو شرکت کردم در تهران...

یه جمله ای که از ایشون یادمه این بود که ایشون میگفتن شما اگر با منظومه فکری رهبر انقلاب آشنا باشید دیگه سر هر جریانی براتون سوال پیش نمیاد آقا چرا اینو گفتن چرا اونو گفتن کاملا براتون مشخصه دلیلش!

حالا دیدم ایشون در مورد انتشار تصویر دختر شهیده کم حجاب در رسانه رهبری اینطور نوشتند👇

بنده انتشار تصویر مکشّفه‌ی این شهیده‌ی بزرگوار را مناسب شأن پایگاه اطّلاع رسانی دفتر حفظ و نشر آثار ولیّ معظّم فقیه نمی‌دانم؛ و می‌بایست از تصویر محجّبه‌ی این بزرگوار استفاده می‌شد.

درضمن ایشون به گفته برخی کنایه زن ها نه جلیلیتی هست نه سوپر انقلابی 😅در انتخابات هم از قالیباف حمایت کردند پس دوستان فریب برخی شیوخ  ایتا رو نخورید که میخوان این دلگیری و مخالفت به انتشار این عکس رو گردن طرفداران جلیلی بندازن!

#مطهره_وافی_یزدی

حتی اگر داراییت ۵۰۰۰تومنه امام حسین رو شریک مالت کن برکت رو ببین...به اینصورت که سعی کن حتی هزار تومن هم که شده خرج ارباب کنی مطمئن باش که لذتشو به تمام معنا می بری...هرررر مشکلی داری مداومت کن بر هرروز خوندن زیارت عاشورا(حتی بدون صد سلام و...) بعد میبینی و با تمام بند بند وجودت میفهمی که چی میگم.سکوت کن گاهی سکوت زودتر از هر فریادی جواب می ده ...یه ذکر معجزه گر(برای مسائل مادی و معنوی)#اللهم_بارک_لمولانا_صاحب_الزمان(تجربه شده)...هرروز خواندنِ دعاتوسل 🗝کلیدی ست بر هر قفلی....🔓(امتحان شده).(مواردی که نوشتم رو خودم امتحان کردم چون سالهای زیادی توو فشارهای مالی وزندگی بودم خیلی چیزا رو امتحان کردم)...برای آروم شدن روح و روانت و خیلی از مشکلات هرروز حدیث کسا 🌧🌧بخون...عصر پنجشنبه خوندن چهل مرتبه سوره نصر برای رزق و روزی جواب میده...