2777
2789
عنوان

عشق ابدی

100 بازدید | 14 پست

به نظرتون چرا به کیمیا هیت میدن ؟ میگن بی ادب وعصبیه خب فرناز که بیشتر عصبیه هعی صداشو میندازه به سرش یا یاسمن و عسل عین خروس جنگی لگد پرانی میکردن سمت هم و روی فحشاشون صدا قورباغه میذارن همش  یا میگن پیکمیه واسه جلب توجه می‌خنده ولی من فکر میکنم که مدل خندیدنش همینه عهد قجر نیس که ازروی خنده بخوای ی دختر رو قضاوت کنی 🫤 یا میگن چشمش دنبال پسراست ولی نمی‌بینن که فرناز وعسل ۲۴ساعته با مهیار لاس میزنن حتی مهیار رفت روی تاب کنار عسل و سپیده خوابید هعی رون های عسل رو می‌مالید  یا مهیار بهش گفت س کسی ذوق کرد وخندید و مردم بازم بهش چیزی نگفتن  درحالیکه جاوید محترمانه به یکی دیگه گفت که ازروژان خوشش میاد وروژان خندید تاسه روز داشتن به بدبخت فحش میدادن که هرزس و هول پسره وفلان اگه مستقیم بهش میگف س کسی و می خندید که خونش حلال بود  😑 خب اگه ی چیز واسه ی دختر بده چرا برای اون یکی بد نیس من نمیتونم مردم رو درک کنم خدایی 🫤🤔

چرابه یک دختر هیت میدن بعد یک دختر دیگه رو که همون رفتارها رو بادوز بیشتر و علنی تر انجام میده نازش میدن و بیخودی ازش بت میسازن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ندیدم ولی این ک میگی گفتن چشمش دنبال پسراس یا لاس میزنن، خب هدف برنامه مگه همین نیست؟ قراره چشمشون د ...

خب منم همینو میگم پس چرا به یک دختر به این بهانه هیت میدن و بهش میگن هرزه هول پیکمی بعد یک دختر دیگه که علنی کنار پسر می‌خوابه پسره روناشو میماله بهش تیکه میندازه ۲۴ساعته در حال لمیدن و لاس زدنه بهش چیزی نمیگن ؟ خب من از منطق مردم درعجبم 🫤

احتمالا ارتش مجازی دارندرمورد نگار هم میگفتن ک ارتش مجازی داره

واقعا بعضی شرکت کننده ها میگفتن من باورم نمیشد الان دیگه داره باورم میشه آخه مگه میشه یک دونه  هیت هم سمت کسی نره که مدام در حال لاسیدنه ؟ احتمال زیاد همین که میگی ارتش مجازی دارن چون هیچ جوره باعقل جور درنمیاد

ولی در کل گیمیا خیلی بی ادب و پاچه پارس اصلا ازش خوشم نمیادعسل هرجوریم هس ازون بهتره حداقل یکم شخصیت ...

دعوا دیدی ازش ؟ فحش شنیدی ؟ 

عسل باشخصیته که لگد پرانی میکردبا یاسمن ؟ ازبس باشخصیته رو فحش هاش یکسره صداقورباغه میذارن 

یا همش جلو دوربین لم میده و لش می‌کنه و با مهیار لاس میزنه🫤 آخه اگه شخصیت داشت که نمیذاشت مهیار بیاد کنارش بخوابه به رونهاش دست بزنه 

ولی در کل گیمیا خیلی بی ادب و پاچه پارس اصلا ازش خوشم نمیادعسل هرجوریم هس ازون بهتره حداقل یکم شخصیت ...

ازبس باشخصیته که مهیار بهش گفت س کسی از ذوق دهنش تابناگوشش بازشد کجای این باشخصیته خدایی؟ طرف رسماً بهش میگه به درد کارای خاک بر سری میخوره بعد نزد تو دهنش که خوشحالم شد

معین گردنش نمیگیره بازم اویزونشه خب هرکس دیگه بود بهش برمیخورد دیگه با معین حرف نمی‌زد وخودشو سینگل اعلام میکرد شده از برنامه می‌رفت ولی خفت به حونش نمی‌خرید 🫤 خدایی هرچی بقیه میگن بیخودی قبول نکن یکمم خودت فکرکن 

ازبس باشخصیته که مهیار بهش گفت س کسی از ذوق دهنش تابناگوشش بازشد کجای این باشخصیته خدایی؟ طرف رسماً ...

من ک اولش گفتم همشون به درد نخورن 

درجات مختلف دارن فقط

توام انقد جدی نگیر عزیزم نفس عمیق بکش 

من ک اولش گفتم همشون به درد نخورن درجات مختلف دارن فقطتوام انقد جدی نگیر عزیزم نفس عمیق بکش

درجه بندیت مشکل داشت آخه 

هیچ کدوم اینا به ی ورم نیستن چون اینا شدن ملعبه دست ترکها برای تفریح ما 

ولی وقتی به یکی که ضعیف ترین شخصیت رو داره و مرد ذلیل و بی عزت نفسه بگن باشخصیت حس میکنم به شعور ومنطق من توهین شده عزیزم دست خودم نیست آخه دهن بین نیستم همیشه عقل ووجدانمو قاضی میکنم نظر میدم و با نظرات غیرمنطقی و حق کشی واقعا حرص میخورم حالادرمورد  هرچی میخواد باشه