2777
2789
عنوان

دخترم گربه سیاه خریده

170 بازدید | 20 پست

من میترسم همش کلا پوکر فقط نگاه می‌کنه حتی به میومیو گفتن دخترمم واکنش نمیده😂

فقط نگاه می‌کنه خواب بودم بیدار شدم دیدم داره نگاهم می‌کنه دو روزه اومده ولی فقط نگاه می‌کنه هیچ صدای نمیده

فقط 36 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آخی الهی.... خب غریبی میکنه بچه گربه های سیاه خیلی مهربون و بازیگوشن😍😍😍😍

اره با نی نی ها مهربونه دستش میزاره رو سر و دستشون ی جورایی ناز می‌کنه ولی با ما نه

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

گربه های سیاه آروم و محتاطن و یکم دیر ارتباط برقرار میکنن.. منم یکی دارم

امیدوارم ولی من قدیمیم ترسیده بودم دیروز کاملا هی به خودم میگفتم نرمال نیست صدا نمیده چرا

1
5
10
15
20
25
30
35
40

امیدوارم ولی من قدیمیم ترسیده بودم دیروز کاملا هی به خودم میگفتم نرمال نیست صدا نمیده چرا

نترس عزیزم.. منم اوایل میترسیدم چون گربه خودم نارنجیه و خیلی شیطون و پرسروصدا بود.. دخترم گربه سیاه گرفت این انقد ساکت و آروم بود گفتیم نکنه چیزیشه دیدیم نه کلا همینن انگار 

کسی لایکم نکنه