2777
2789
عنوان

دخترم گربه سیاه خریده

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 20 پست
امیدوارم ولی من قدیمیم ترسیده بودم دیروز کاملا هی به خودم میگفتم نرمال نیست صدا نمیده چرا

غریبی میکنه چند روز دیگه صداش در میاد 

من ی دونه دارم اسمش جگواره انقدررررر ملوسه!

با اینکه پسره شبیه دخترا میو میو میکنههههه😂🎀

گودووووووو🥹🎀ببین الان خب هنوز یخش باز نشدهههه غریبی میکنه یکم‌ که بگذره چنان دلبری میکنه که نگممم! ...

دخترم گذاشته نازاراکەم

ولی من میگم شبح 😂😂

فقط 36 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حتما کر لاله😐

نه نیست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحَانَكَ ‎إِنى كُنْتُ مِنَ الظَّالِمِين تا صددرصد نشده پابلیکش نکن

یه حیوان از خیابون میاوردید اینطوری به توله کشی کمک نمی‌کردید و گناه نمیکردید حالا هم این بچه اسب ...

عزیزدلم ایشون از همسایه دوستش خریده اونم از خیابون آورده ایشونم اسباب بازی نیست دیدیم پول داریم غذا بدیم محبت کنیم گفتیم بزرگ کنیم فقط صدا ندادنش عجیب بود همین 

نمی‌دونم چرا گارد گرفتی

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیزدلم ایشون از همسایه دوستش خریده اونم از خیابون آورده ایشونم اسباب بازی نیست دیدیم پول داریم غذا ...

ایشون‌ فکر کرد نژاددار خریدین. چون گفتین خریدیم.   در مورد گربه های نژاددار این حرف هست

ولی خدا خیرت بده  ثواب داره.  گربه خوش یمنه.  عاشق خونه س