من سه ماهه عقدم و شوهرم خارج کشوره یعنی ۱۲ ساله آلمانه و ما سنتی ازدواج کردیم اولش همه چی خوب بود اما وقتی شوهرم برگشت کم کم رفتاراش شرو شد قهرش بهونه گیری هاش سر چیزای الکی همش بحثمون میشه اینبار بحثمون شد گفتم اگر دوسم نداری طلاقم بده (کلا همش در حال تحقیر کردنمه از ظاهر گرفته تا اخلاقم) اونم از خدا خاسته گفت آره برو طلاق بگیر منم رضایت میدم بعدم بلاک کرد بعد چند روز زنگ زدم اما جواب نداد امروز با گریه ب مادرم گفتم همه چیزو مادرمم گریه کرد الان حالش بد شده نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده دارم سکته میکنم لطفا کسانیکه حرف طلاق میزنن نیان تو این مواقع با شوهرتون چیکار میکنید اصلا بعد قهر طولانی آشتی کردین؟
بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤
میخوام حرف طلاق بزنمبا چه عقلی کسی که اصن نمیشناسیش رو بهش بله دادی الانم با چنگ و دندون میخوای حفظش ...
برادر شوهر سابقم هم اینجوری بود ۱۲ سال آلمان بود زن آلمانی گرفت اینو بخاطر احلاق مزخرفش پرت کرد بیرون دیگه خونه راهش نداد ایشونم اومد دخترخالشو گرفت بعد عمری بردش آلمان دختره ۲ ماه بیشتر نتونست باهاش زندگی کنه برگشت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.