2777
2789
عنوان

خانمای متاهل واوناییکه عقدن بیان

847 بازدید | 104 پست

من سه ماهه عقدم و شوهرم خارج کشوره یعنی ۱۲ ساله آلمانه و ما سنتی ازدواج کردیم اولش همه چی خوب بود اما وقتی شوهرم برگشت کم کم رفتاراش شرو شد قهرش بهونه گیری هاش سر چیزای الکی همش بحثمون میشه اینبار بحثمون شد گفتم اگر دوسم نداری طلاقم بده (کلا همش در حال تحقیر کردنمه از ظاهر گرفته تا اخلاقم) اونم از خدا خاسته گفت آره برو طلاق بگیر منم رضایت میدم بعدم بلاک کرد بعد چند روز زنگ زدم اما جواب نداد امروز با گریه ب مادرم گفتم همه چیزو مادرمم گریه کرد الان حالش بد شده نمیدونم چیکار کنم حالم خیلی بده دارم سکته میکنم لطفا کسانیکه حرف طلاق میزنن نیان تو این مواقع با شوهرتون چیکار میکنید اصلا بعد قهر طولانی آشتی کردین؟

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

چند روز شما پیگیرش نیاز بزار اون یاشه

اینجا یه سایت عمومی ک توش تبادل نظر میکنیم اگه با نظرم‌مخالفی ، مودبانه منو توجیه کن تا کمک به رشد فکری هم کنیم  کاش هممون پولدار و خوشحال و سلامت باشیم 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چند روز شما پیگیرش نیاز بزار اون یاشه

الان یک هفتس اما خبری ازش نیس

بودنت آرومم میکنه! دیدنت حالمو خوب میکنه، صدات برام بوی توت فرنگی میده، خندهات قشنگترین دلیل آرامشمه، لحظه هام کنارت معنی پیدا میکنن.. مرسی که توی زندگیم پیدا شدی بهترینم مرسی که گذاشتی قشنگترین لحظه هارو کنارت داشته باشم مرسی که هستی عزیزترینم(:️😘❤

خانواده اش کجان در جریان هستن؟؟

نه اونا در جریان نیستن قرار بود تعطیلات کریسمس بیاد پیشم ک دیروز ب داداشش گفته بلیطشو کنسل کرده نمیاد

میخوام حرف طلاق بزنم

با چه عقلی کسی که اصن نمیشناسیش رو بهش بله دادی الانم با چنگ و دندون میخوای حفظش کنی که صرفا بری آلمان؟ اونجا تو مملکت غریب بیچارت میکنه و بعد تو میمونی و حوضت هاااا

کسی که ۱۲ سال توی آلمان نتونسته زن پیدا کنه یعنی خیلی مشکلات اخلاقی و شخصیتی داره که آخر سر مجبور شده بگه در غیاب خودش براش زن ایرانی پیدا کنن

اینا رو باید بفهمید دیگه

معلومه که دوستت نداره، پس چی فک کردی؟

این زندگی تهش تباهیه، زودتر خودتو نجات بده

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

نباید بزاری قهر طولانی بشه یکی کوتاه باید بیاد نه همیشه که عادت بشه ولی من اگر بدونم مقصر بودم خودم از دلش در میارم سریع ذوق میکنه آشتی میشه. اونم بفهمه اشتباه کرده میاد از دلم در میاره بالاخره یکی باید کوتاه بیاد بره منت کشی

با خانوادش حرف بزنید خب مگه بچه بازیه بلاک کنه جواب نده

اون خودش مستقله پدر مادرش فوت شدن فقد خاهر بردار داره ک هر کدام درگیر زندگی خودشونن 

نه اونا در جریان نیستن قرار بود تعطیلات کریسمس بیاد پیشم ک دیروز ب داداشش گفته بلیطشو کنسل کرده نمیا ...

خانوادشم که نمیدونن

بعد توی ساده فک میکنی براش اررش داری؟

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

خب شما که نمیخواستی طلاق بگیری چرا بحثش رو برای شوهرت پیش کشیدی؟ الان میگی کسایی که میگن طلاق نیان بعد خودت بهش گفتی طلاقم بده اگر واقعا تو رو نمیخواد میخوای به زور باهاش زندگی کنی؟ اگر واقعا ایراد ازت میگیره ببین واقعا مشکلش با تو چیه خب چرا به خودش نگفتی

آروم آروم💃اومد بارون💧🌧☔شدیم عاشق💑😍زدیم بیرون👫🌂اومد نم نم🌧🌧نشست شبنم💧💃 رو موهامون💃رو موهامون🥰❤😍