2777
2789
عنوان

دختر بیست ساله که دوبار سقط داشته 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 35 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

کاش ازدواج نمیکردم با اینکه عاشق هم بودیم خیلی ام آدم خوبیه ولی دگ خستع شدم بخدا یکی خدا بهم بده دیگ ...

خب هر کس مسیر زندگیش متفاوته اگه ازدواج هم نمی‌کردی میگفتی کاش می‌کردم کلا انسان عجیبه 

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

عزیزم شما باید تحت نظر متخصص ژنتیک باردار بشی و ترجیحا الان که در مرحله سقطی بری تحت نظر بهتره چون شاید بخوان از جنین نمونه بگیرن 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

عزیزم خودت میگی میخوای طلاق بگیری بعد بچه هم میخوای؟ اصلا سلامت جسمی به کنار... سلامت روحی مادر و پدر شدن رو دارید؟ 

بچه الکی که نیست

اول بذار شرایطتون درست بشه، خودتون در آرامش باشید بعدا خدا بخواد بچه هم می‌مونه

این جوری خودت از بین میری

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

حرف مردم خستم کرده همه کسایی ک بامن ازدواج کردن بچه دارن

عزیزم همسن های تو هنوز ازدواج هم نکردن من دو سال بزرگتر مثلا هنوز تو فکرش نیستم 

خیلیا ۱۰ سال بعد ازدواج بچه نیاوردن هنوز 

به خودت فرصت بده یکم خودت نابود میکنی 

دو سه سال حداقل صبر کن

عزیزم خودت میگی میخوای طلاق بگیری بعد بچه هم میخوای؟ اصلا سلامت جسمی به کنار... سلامت روحی مادر و پد ...

میخام جدا شم که اینکه انقد حرف نشونم 

میدونی وگرنه من سلامت روحیم خیلی خوب بود ولی وقتی ۲ بار سقط کردم کلی حرف وطنعه شنیدم 

خدا کمکت کنه چقدر زندگیا متفاوته همسن توأم ولی با کلی تفاوت تو سر خونه و زندگیتی و سقط هم داشتی دوتا ...

من چی بگم یه پسر دارم. بعدش نازا شدم. خواهر شوهرام از اول هی گفتن هر کی دختر نداره هیچی نداره و همین زندگی من رو نابود کرد. از بس تو گوشم خواندن ناامیدم از شانس بدم شوهرم خواهرذلیله

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭