2777
2789

سلام من پارسال برج ۱۰ باردار شدم سقط کردم۱۴ هفته خیلی اذیت شذم

امسال برج۶ باردار شدم الا هم سقط میخام بکنم دارم میمیرم از درد

آخه چرا خدا بهم نمی‌ده؟ مگه من چیکار کردم اینجا همه بچه اوردن فقط منم ک سقط کردم 

بچه رو با چشای خودم دیدم سقط ک شد سرش دست وپاهاش نمی‌دونم چیکارکنم کجابرم 

دلم میخاد طلاق بگیرم حوصله حرف مردمم ندارم هی میگن نازاس بچه نمیاره

ی ساله ونیم ازدواج کردم

ما زوج مینوریم همع زوجای مینور فوقش یکی ماژور میشه ک سقط می‌کنن دیدم دوستام دور اطرافم فقط منم ک‌پشت سرهم اینجور شدن بخدا رفتم کربلا انقد دعا کردم پس چرا خدا ازم گرفتش 😭

ی چیزی بگین دارم میمیرم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

خدا کمکت کنه چقدر زندگیا متفاوته همسن توأم ولی با کلی تفاوت تو سر خونه و زندگیتی و سقط هم داشتی دوتا اما من منتظرم اونی که بهم رکب زد بیاد التماسم 

حکمتتو شکر 🗿

عیسی دَمی کجاست که احیا ما کند..⁉️

باید بری تحت نظر دکتر برای سقط مکرر این سقطا برات خیلی بدن نباید دیگه همینجوری بدون برنامه باردار بشی

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دخترک زیبای من،جان و جهان من، مرسی که منو لایق دونستی که مامانت باشم،مرسی که دختر شدی،مرسی‌که منو خوشبخت کردی،منو بابا دیوونتیم آنیکا🌸🩷🌸🩷🌸🩷🌸

کلا بارداری تو سن کم احتمال سقط داره

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626

خدا کمکت کنه چقدر زندگیا متفاوته همسن توأم ولی با کلی تفاوت تو سر خونه و زندگیتی و سقط هم داشتی دوتا ...

کاش ازدواج نمیکردم با اینکه عاشق هم بودیم خیلی ام آدم خوبیه ولی دگ خستع شدم بخدا یکی خدا بهم بده دیگ نمیخام فقط ی بچه

صب کن یه چن سال از زندگی مشترکتون لذت ببر بعد بچه بیارین

چرا انقد عجله دارین

نهایتا دل به جایی می رسد که دو راه بیشتر ندارد:یا باید خون شود یا سنگ.‌‌‌‌‌‌‌     وَتَنَت وَطَنَم...♡💍🥰A♡                            تو نیمِ دیگر ِمن نیستی تمام منی...A             حرفی سخنی 💅            https://daigo.ir/secret/8451111626