2777
2789
عنوان

قراره من ببازم اون پسر برنده بشه 🙂

448 بازدید | 35 پست

دفعه های قبلی که بینمون فاصله میفتاد و حرف نمیزدیم من پیشقدم شدم البته خیلی نامحسوس. ریلز میفرستادم.

الانم دو هفته از اخرین صحبتمون گذشته و میخوام بازم من پیشقدم شم که تکلیفمونو مشخص کنم. چون از طریق فضای مجازی خیلی چراغ سبز میده‌. بگم یا یه رابطه ی درست ساخته بشه یا همه چی تموم بشه ولی تو این وضعیت بلاتکلیف نباشیم.

به نظرتون کوچیک میشم؟

اگه رابطه درست میخواست خودش دم به دیقه پیام میداد الکی خودتو کوچیک نکن

من تو را تا بیکران ها،من تورا تا کهکشان ها، از زمین تا آسمان ها دوست دارم... ♥ ‌👰🏻🤵🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره گلم کوچیک میشی، غرورت رو بخاطر هیچ احدی نشکن،

اون اگر واقعا راغب باشه خودش باید پیشقدم بشه، هیچوقت ب جای مرد قدم برندار ک میبازی

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نکن تروخدا...یه روزی پشیمون بشی از کردت که دلت مثل دل من داغون و له شده...بخدا ۳سال دنبالم بود تهش...امروز گفت میخواستی نکنی میخواستی جواب ندی...احساس میکنم امشب از غصه میمیرم...بزار اگه کسی میخادت خودش بیاد دنبالت و حتما مطمئن شو آدم حسابی باشه...گول دلتو نخور که مثل من نشی

ناراحت نشی اسی ولی خیلی گیری ..

حتی اخرین بار که صحبت کردیم قرار شد حضوری حرفامونو بزنیم، خودش اول پیشنهاد داد. گفتم کی وقت داری گفتم هر وقت خودم وقت کردم خبر میدم ولی هیچ خبری نیست.

از یه طرف هم چراغ سبز میده، فقط میخواد با ذهنم بازی کنه.

کتاب زنان مردان را ازدست میدهند چرا رو حتتتتتما در اسرع وقت بخون

تا ابد و یک روز دیگر هم ، داشتن "اصالت و اخلاق" برای آدمی دمده نمیشه☕/ واقع بین و حقیقت گرا/ نه طرفدار حقوق زنانم و نه طرفدار حقوق مردان، فقط طرفدار سرسخت عدالتم😊

نکن تروخدا...یه روزی پشیمون بشی از کردت که دلت مثل دل من داغون و له شده...بخدا ۳سال دنبالم بود تهش.. ...

چی بگم والا، اون خودشم انگار خیلی درگیره از طریق ریلزایی که لایک و ریپست میکنه و همش از دلتنگی و احساسی میذاره میگم.

نکن تروخدا...یه روزی پشیمون بشی از کردت که دلت مثل دل من داغون و له شده...بخدا ۳سال دنبالم بود تهش.. ...

فدای یه تار موت، غرورت رو ک بازیابی کنی میتونی بازم حال خوب رو تجربه کنی، قدرت یک زن در غرورشه، فقط روی غرورت کار کن گلم ، و خودتو ببخش ک بخاطر ی موجود بی ارزش غرورت رو زیر پا گذاشتی و با خودت عهد ببند ک دیگ بخاطر هییییییییچ احدی غرورتو زیر پا نذاری، تمام ارزش و زیبایی و جذابیت و قدرت یک زن به غرورشه، پس غرورتو بخاطر هیییییچکس و هیییییییچ چیز در این دنیا از دست نده✨💋

اره گلم کوچیک میشی، غرورت رو بخاطر هیچ احدی نشکن،اون اگر واقعا راغب باشه خودش باید پیشقدم بشه، هیچوق ...

یعنی مشخص کردن تکلیف یعنی از دست دادن غرور؟

یعنی کوچیک‌ شدن؟

چی بگم والا، اون خودشم انگار خیلی درگیره از طریق ریلزایی که لایک و ریپست میکنه و همش از دلتنگی و احس ...

اون فقط داره بازی درمیاره تا تو رو دنبال خودش بکشونه و از تعقیب شدن لذت ببره!!!! هربار ک تو پیشقدم میشی تو یه گل ب خودی میزنی و اون میره بالاتر!

چی بگم والا، اون خودشم انگار خیلی درگیره از طریق ریلزایی که لایک و ریپست میکنه و همش از دلتنگی و احس ...

اگه بخواد خودش میاد جلو...تو بری پسفردا هزار تا حرف داره بزنه...البته آدم بعضی وقتا میدونه کارش اشتباهه ولی به حرف دلش گوش میده...امیدوارم هر چی خیره برات پیش بیاد

یعنی مشخص کردن تکلیف یعنی از دست دادن غرور؟یعنی کوچیک‌ شدن؟

این مرد نیست ک تکلیف تو رو مشخص میکنه، یک زن قدرتمند خودش تکلیف خودشو مشخص میکنه، وقتی یک مرد پیشقدم نمیشه تکلیف زن کاااااااملا مشخصه؛ رابطه ای در کار نیس!!!