2777
2789

مننننن منننننننننن

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من در حال فروپاشی معده ام اینقدر که درد میکنه 

در حال فروپاشی جسمی ام  دو سه هفته دیگه بچه ام دمیا میاد 

دیگه دارم خفه میشم از فشاری که رو بدنمه نفسم داره قطع میشه دیگه

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پیج آشپزی من aShpazi_ba_sayoo

چند ساله می‌خوام طلاق بگیرم ولی نمیتونم . تصور اینکه تا بابام نمیره نمیتونم طلاق بگیرم دیوونم کرده

روز محشر قیامت خواهم کرد اشک همه رو در میارم. اشک اونایی که بهم ظلم کردن و اشک بقیه از شنیدن دردهایم و ظلم‌هایی که به من شد😭😭😭

چرااا

انقد زیاده که نمیدونم چی بگم

پسر عزیزم❤️ تمام سختی هارو به جون میخرم تا تو سالم و سلامت باشی تو تمام امید و انگیزه من برا زندگی کردنی خیلیییی دوستت دارم امیدوارم وقتی بزرگ شدی تو هم منو دوست داشته باشی

من در حال فروپاشی معده ام اینقدر که درد میکنه در حال فروپاشی جسمی ام دو سه هفته دیگه بچه ام دمیا می ...

عزیرمممم به سلامتی 

انشالله بچه گلتو به زودی بغل میگیری و همه خستگی ها و سختی ها از بین میره

اللهم صل علی محمد و آل محمد ❤️
عزیرمممم به سلامتی انشالله بچه گلتو به زودی بغل میگیری و همه خستگی ها و سختی ها از بین میره

سلامت باشی عزیزم ممنون 

شما هم ایشالا تاپیکای بعد اینت همه  از خبرای خوب باشه 

پر از رزق و روزی و برکت و آرزوهای برآورده شده

فقط 2 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35