2777
2789

سلاااااام به روی ماه همتونن

من خیلی وقت نیست اینجا عضوم ولی میبینم زیاد بعضیامون دلگیریم از شوهرامون مخصوصا دیشب دل خیلیا گرفته بود

بین ماها بعضیا هستن رابطشون با شوهراشون خیلی خوبه بیاین از رفتارای خوبی که با شوهراتون دارین بگین

پ.ن = اینجا جای کسایی که فکر میکنن مثه ملکه بشینن شوهراشون نازشونو بکشن نیست بالاخره محبت محبت میاره پس کامنت منفی ندین 

از خودم شروع میکنم 

شوهرمو عادت دادم صبح قبل از کار حتما حتما بیاد بغلم کنه و خدافظی موقع اومدنی از کار هم همینطور خودم میرم استقبالش

حالا شماها بگین منم کم کم میگم

خدایا خودت مواظبش باش

منم قبل از رفتن سرکارش بدرقش میکنم اونم بغل میکنه و میبوسه..اومدنی هم میرم اسقبالش دوباره مثل صبح

"مرد من" زن نیستم اگر زنانه پای عشقت نایستم...من از قبیله"زلیخا" امده ام انقدر "عشقت" را جار میزنم تا"خدا"برایم کف بزند😍😍😍😍😘😘😘😘

ما به لطف خدا پس از 4 سال زندگی خوبیم ... هر وقت هم اینجا گفتم چشم خوردم ...خخخخ با هم دعوا کردیم ..... 

اصلی ترین دلیلش احترام مطابق بوده و هست ...و اینکه وقتی دعوامون میشه هر دومون فرار میکنیم .. دوست نداریم تو عصبانیت به هم توهین کنیم اروم که شدیم با هم حرف میزنیم ...

بوش سلام و خدا حافظ و شب به خیرم که هست ....

ما مالک هیچ چیز نیستیم ؛فقط نوبت ماست که از آنها استفاده کنیم😊پس ببخش و بگذر 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم شوهرم قبل اینکه بره سرکار باید بوسم کنه .بخاطر خودشه اخه یه مطلبی بود مردایی که همسرشونو قبل رفتن سرکار میبوسن عمرشون زیاد میشه.منم هر وقت یادش بره میگم مثله اینکه نمیخای زیاد عمر کنی😆میخنده بوس مارا میدهد و به سر کار میرود😊

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

شوهرمو عادت دادم بعد از هربار غذاخوردن ازم تشکر کنه و از غذا تعریف کنه.

روی بچه هامم تاثیر گذاشته🙄

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞

دوستان همه ی اینا که گفتید رفتارای خوبی هست که شوهراتون با هاتون دارن نه برعکس😅

🇵🇸 القدس لنا ...  ابد در پیش داریم 💚این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤ دوستای عزیزم اگه دوست داشتید بگید تاپیک های مهدوی تگتون کنیم ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 یا صاحب الزمان عج الله ادرکنی 

ما همیشه اسم همدیگه رو با پسوند جانم عزیزم و ....صدا میکنیم 😍 من تو خیابون یا جمع و ...باشیم اکثرا شهرتش رو صدا میکنم سر سفره اولین لقمه رو برا همدیگه میگیریم البته تو جمع نه ها ....تا صدای ماشینش رو میشنوم میرم دم در خودم درو براش باز میکنم و .ـ...کلی چیز میز دیگه اگه بگم از فردا تو سایت مثالمو میزنن 😁اینجا اطمینانی بهش نیس 

قبله رفتن ب سره کار براش چایی درست میکنم میخوره بوس و بغل بعدم میره سرکار.الانم این سینی رو آماده کر ...

آفرین👏👏 حالا به منم یدونه چایی بده😃

مهربانی را اگر قسمت کنیم💕من یقین دارم به ماهم میرسد!           آدمی گر ایستد بربام عشق❤دستهایش تا خداهم میرود🤞
منم شوهرم قبل اینکه بره سرکار باید بوسم کنه .بخاطر خودشه اخه یه مطلبی بود مردایی که همسرشونو قبل رفت ...

😂😂😂 منم این مطلبو واسه شوهرم قبلا فرستاده بودم

خدایا خودت مواظبش باش