2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 61 پست

سلام

منم ی هفته عقب افتاده با بی بی نشون میده یا باید برم آز؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه هفته امروز از دادم نمیدونم بتام چنده

من 3 روز تاخیر داشتم از دادم 55 بود گفتن 4 روز دیگه دوباره تکرار کن خیلی استرس دارم بی بی چک هام زیر 2 دقیقه مثبت شدن حالا 2 شنبه بازم باید از بدم 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘
حتما گلم    ممنونم

مبارک باشه عزیزم، من هر ماه ی هفته عقب میفته ولی این ماه نشد چیکار کنم بنظرتون بی بی چک بزارم؟

(کسی که دوست داره،تو اوج سختی نه میره نه میذاره که بری)  دوووووستان عکس پروفایلم عکس دخترم نیست لدفا سوال نفرمایید  
سلام منم ی هفته عقب افتاده با بی بی نشون میده یا باید برم آز؟

بیبی نشون میده...ولی درصد خطای منفی نشون دادنش زیادتره...یعنی ممکنه منفی بده بعد بری از مثبت باشی...بیبی بزن...اگر مثبت بود که خداروشکر...اگرم نبود بذار 10 روز بشه بعد برو از

بیبی نشون میده...ولی درصد خطای منفی نشون دادنش زیادتره...یعنی ممکنه منفی بده بعد بری از مثبت باشی... ...

نه الان تصمیم نداشتیییییییم   خدا کنه نباشه! بعد 10 روز دیگه باید برم آز پس! دیگه بعد 10 روز بی بی جواب نمیده نه؟

من 3 روز تاخیر داشتم از دادم 55 بود گفتن 4 روز دیگه دوباره تکرار کن خیلی استرس دارم بی بی چک هام زیر ...

منممنم سه  روز عقب انداختم بی بی دیروز منفی بود بنظرت فردابرم آزمایش بدم؟

اميرحسين مادر،به زندگی مامان و بابا خوش اومدی بادل معصومت برا همه مادرای منتظر نی نی دعا کن عزیزدلم "خدایا هزاران مرتبه شکرت"👪
من پنج شنبه بی بی زدم نشون داد امروز رفتم از دادم

ایشالا ک ب سلامتی بدنیا بیاد  

مبارک باشه عزیزم، من هر ماه ی هفته عقب میفته ولی این ماه نشد چیکار کنم بنظرتون بی بی چک بزارم؟

اره بزار عزیزم ان شاالله که بارداری

میشه برا سلامتی خودمو  نی نیم صلوات بفرستین  

[QUOTE=58014806]منممنم سه  روز عقب انداختم بی بی دیروز منفی بود بنظرت فردابرم آزمایش بدم؟[/QUOTE 

ازمایشگاه گفت بهتره 1 هفته گذشته باشه از بدی منم چون 3 روز گذشته بود گفت به خاطر همین بتات پایین هنوز 

فرشته کوچولوی مامان ,پناه قشنگم 26اردیبهشت 98زمینی شد خدا جونم ممنون 😍😍😘😘