2777
2789
عنوان

انتظار شغل پشت میز نشینی داره

97 بازدید | 16 پست

داداشم ۳۰ سالشه

دو تا لیسانس از آزاد گرفته مدیریت و صنایع

دانشگاهم بخاطر وقت تلف کردن رفت وگرنه علاقه و همت نداره

بیکاره 

سرکار نمیره

بابام کار براش پیدا کرد تو کارخونه نرفت

یه مدت رفت داروخانه یاد گرفت بخاطر شیفت شبش ول کرد

کلا دنبال راحتیه و هر شغلیم میگیم بهش برمی خوره خودشو سطح بالا می بینه

توقع داره بهش بگیم آقای دکتر بفرما پشت میز نسخه بنویس

بابام دلش می سوزه با پول خودش براش بیمه می ریزه

اینم می خوره می خوابه یکسره مونده تو حموم اصلاح به خودش میرسه لباس رو مد و نو 

چیکار کنیم حد خودشو بدونه انقدر فضایی فکر نکنه خودشو بالا نبینه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

وقتی جیبش پره چرا کار کنه؟

ندین بهش

وقتی مراقب حرفات نباشی..یکی تا صبح نمی خوابه...یکی دلش میشکنه...یکی اعتمادشو از دست میده... و یکی شاید هرگز مثل قبل نشه..:)) یه روز صبح تو پا میشی ولی من نه...اون روز تو جای من بخند..

عین داداش منه متنفرم ازش 

هیچ پخی نیست فقط انتظار داره از بابام موتور میخوام ماشین میخوام ایفون میخوام خط ۹۱۲ میخوام کاپشن میخوام شلوار میخوام کاش حداقل درس میخوند این حتی درسم نخونده

سطح دغدغه هیچکس مسخره نیست؛ موضوع اینه که ما از اون سطح گذشتیم یا هنوز بهش نرسیدیم.

ببخشید اسی تقصیر خانوادتم هست حمایت کردن خوبه ولی نه دراین حد اونم برای پسر۳۰ ساله!

امروز بابات خرجش رومیده لابد فرداهم که خاست ازدواج کنه یه خانم شاغل همه چی تموم میخاد که خرج اینم بده!!!

عین داداش منه متنفرم ازش هیچ پخی نیست فقط انتظار داره از بابام موتور میخوام ماشین میخوام ایفون میخوا ...

همسنای این زن و بچه دارن زندگی دارن

این خجالت نمی کشه هنوزم سر سفره بابامه

عارش نمیاد از همسناش عقبه

ببخشید اسی تقصیر خانوادتم هست حمایت کردن خوبه ولی نه دراین حد اونم برای پسر۳۰ ساله!امروز بابات خرجش ...

ما اصلا برای این بی خاصیت زن نمی گیریم

یکی دیگه رو بدبخت کنیم

دلمون بحالش می سوزه می گیم دشمن شاد نشیم بهش پول میدیم میگیم بلکه کار کنه

ما اصلا برای این بی خاصیت زن نمی گیریمیکی دیگه رو بدبخت کنیمدلمون بحالش می سوزه می گیم دشمن شاد نشیم ...

وقتی برای سرکاررفتنش نمیتونین ازپسش بربیاین و بقول خودتون نمیخاین دشمن شادبشین فرداروزی عاشق بشه هم همین بساطه!!! 

اسی جان بعد ۳۰ سال شخصیتشو نمیتونین عوض کنین که

معذرت میخوام اما پدر ومادرت درباره ش اشتباه کردن و زیادی راحت گرفتن و الان دیگه عادت کرده

تا خودشم نخواد درست نمیشه

کاش یکم بهش سخت بگیرن بلکه به خودش بیاد