2777
2789

خواهش میکنم ساده نگذر راهنماییم کن

سر یه مسئله خیلی چرت که طولانیه نمیتونم توضیح بدم فحشم داد گفت گوه خوردی بی ارزشی واسم مردی نمیخوام ببینمت و رابطمون تموم شده ازت متنفرم از چشمم افتادی خفه شو نمیشناسمت و .....

فرداش کلیپ غمگین فرستاد بعد کلیپ عاشقانه فرستاد

من سین نکردم

من اصلاااا نمیخوام بهش برگردم فقط میخوام کاری کنم پشیمون شه حسرت منو بکشه التماسم کنه و من خوردش کنم

میخوام بی قرارش کنم به نظرتون آخرین بازدیدم باز باشه و سین نکنم؟؟ یا سین کنم جواب ندم کدوم بیشتر میسوزونه

پروفایل چی بزارم

دکمشو بزن

شوهر آدم فحش نمیده این چلغوز چی دیده تو خودش

آریایی🦁 https://abzarek.ir/service-p/msg/2196109                                                                        ناشناسم   ✨️                 من شک دارم به شادیای شما 🗣             

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بنظرم همون چیزایی که بهت گفت رو بچسبونی بخودش اگه تو که نمیخوای بهش برگردی پس پروفایلتو یجوری انتخاب کن که نشون فهش به خودش باشه

تا بیشتر بسوزع

خداروشکر بانوی ایرانی هستم🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮                    خداروشکر شیعه هستم و منتظر امام زمانم هستم 

من بودم اصلا کاری نمی کردم که بخواد حسرت بکشه کلا تمومش میکردم بلاکش میکردم هر چی بی اعتنا تر باشی بهتره لازم نیست بهش ثابت کنی

فاش بگویم هیچکس جز آنکه به خدا دل سپرده است رسم دوست داشتن را نمی داند ❤️