2777
2789
عنوان

دوست دارم دوتا دخترامو بندازم بیرووون

| مشاهده متن کامل بحث + 466 بازدید | 57 پست
منم دخترم گیر داده به بابایی من گرسنمه دلم غذا میخواد سوسیس 😐هرچی میگم نخون میگه باشه چند دقیقه بعد ...

بگو دخترم سوسیس مناسبه تو نیس🤣

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

صداشونو‌میشنوم میخام خودمو خفه کنم سرم درد میکنه

میگذره مشغولش کن 

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 اگه جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم

بچه های من هم دو دقیقه یک بار میگن چی بخوریم،خسته شدم خدارو شکر فقط دعوا ندارن باهم خوبن

جه کنم وضعیت هرررروز منه...حالا همیشه اعصاب داشتم اما امروز حالم واقعا بده...صداشون دیوونم میکنه

توچرا؟؟؟؟

حرف دخترتو میگم😂 بامزه میگه

‿︵‿︵‿   ♡ تاجے ام ♛ ‿︵‿︵‿جانی دپ، از اون‌ور دنیا، انگشتری با نماد فروهر دستش می‌کنه،نمادی که ریشه‌های هزاران ساله تاریخ ایران رو نشون می‌ده و جهان بهش احترام می‌ذاره…🙂اما این‌ور، خودِ ایرانی در رسانه ملی، به همان تاریخی که اصالت و عظمتش قرن‌هاست زبانزد دنیاست، سنگ پرتاب می‌کنه!💔🤦🏻‍♂️از خودی میخوریم همیشه

جه کنم وضعیت هرررروز منه...حالا همیشه اعصاب داشتم اما امروز حالم واقعا بده...صداشون دیوونم میکنه

از ساعت شش اولین کلمه اینه گشنمه یک بار سلام ندادن صبح بخیر نگفتن همیشه زود باش مامان خیلی گشنمه کلافه میشم 

میگذره مشغولش کن

اره..چاره ندارم.

دیروز گریه کردم تو خلوت خودم.دخترم جای خوراکیا مو‌پیدا کرده بود..منم هوس کرده بودم دوتا شیرن عسل قایم کرده بودم..اخر شب ک‌اینا خوابن بخورم

.رفتن خوردنشون.

بزرکه ۸سابشه کوچیکه ۳

فک کن چقدر فشار روم بود